Kavcıoğlu: Reel sektörün kullandığı faizlerin önemli bir kısmı politika faizi civarında
Kavcıoğlu: Faizler politika faizi etrafında oluşuyor
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*Kavcıoğlu: Enflasyonun olumsuz etkisinin vatandaşa çok yansımaması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz, dünya 25 yılın en yüksek enflasyon rakamlarını yaşıyor, Türkiye resesyonun konuşulmadığı tek ülke
Kavcıoğlu: Enflasyonu aşağı getirme noktasında hükümet ve merkez bankası olarak yoğun mücadele halindeyiz
Kavcıoğlu: Dünyada ne yanlış gidiyorsa bizde de o yanlış gidiyor, dünyada bütün ülkelerde enflasyon hızlı yükseliyor, daha farklı sorun nedeniyle sıkıntımızın farkındayız, daha yoğun ve sıkı bir şekilde bu konuda mücadele veriyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kavcıoğlu: Dünyadaki gelişmeler bizi etkiliyor, son 10 günü çıkardığımızda son bir ayda en az değer kaybeden para birimi Türk lirası
Son 10 günü niye çıkarıyor.
Ayın ilk 20 günü iyidik son kısmında gölü yedik.Bu gol sayılmaz diyor.
Maç 90 dakika.
Böyle bir açıklamada dünyada ilktir.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Yer İmleri