Sayfa 773/1003 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop XLII

1. bugun bıgshort kazanır diyorum.
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem sporun en büyük silahı eregl idi , kendi hikayelerinden dolayı game over oldu.Endeks ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam %10 larda idi şimdi %7 lere düştü.
    Bademler şimdi kuşu endeks ağırlığını %5 lere getirdi ana makina bu hacim ve yön verme bunda bilanço döneminde bunu kullanıcaklarını düşünüyorum bankalarla , seneryom şu DOW da bilanço dönemi %8-10 arası yukarı hareket bekliyorum pıst 100 de 12-14 yukarı hareket eylük ekim global ve bizde satışlar , bilanço dönemi kuş ta beklentim 56-57 bandı.Şimdilik ben vurkaç olarak değerlendirmeye çalışıyorum.
    14.07.2022
    seneryomuz dahilinde bir hareket oldu ,
    teknik olarak son attığım dow grafında belirttiğim gibi formasyon tamamlandıktan sonra duruma göre %3,5 luk bir yukarı potansiyel mevcut.pıst 100 de 2650-2668 arası şortçu toplarsa badem spor pıst 100 de 2760 beklentim artar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bugun bıgshort kazanır diyorum.
    endex zorlanıor kapanışa doğru bi aşağı yapar pıyasa ama yeterli gelir mi bigşorta bilmıom..bence bana yeter ..küccük bi şırıltı işte...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    tüm long pozisyonlarımız kapanmıştır. 2923-24 den....ama rüzgara karşı işeme....ceğiz..ve short sinyal gelmeden short açılmayacaktır...

trade sistem sat derse agresif short açılır ama malesef şu anda kallavi olarak AL DEVAM EDİYOR..
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Şunu ifade etmek isterim...Ekim vadenin (ilk yarısı) short olmasını beklerim...Müsait bir yerde agresif short yapıp.....short bittikten sonra agresif hisse almak lazım..kanımca o zaman 3-5 aylık %100 lük ralli başlayacak.
    Ben anlamam...sistem SAT VERSİN, short açarım....Bu piyasayı bilen yok.En iyi bilen, defalarca yanılmıştır.

kapandım biraz ...çok düştü normalde mcye kadar enazından yukarı tutması lazımdı..yukarı tekrar satış fırsatı vermeli...

6. ı.k piyasada ne mal adam var

Ulan gerçek haberi atıyoruz adam maytap geçior bizle

Pozisyonumu kapatınca birdaha asla burada birşey paylaşmayacağım ..
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ben anlamam...sistem SAT VERSİN, short açarım....Bu piyasayı bilen yok.En iyi bilen, defalarca yanılmıştır.
    ne güzelde kelimelere dökmüşsün .
    en iyisi sabredip gereken yönde ilerleyebilek olmalı ...

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Sen kürkçü dükkanına geri mi geldin? Endeks hisse falan takılıyorsun..
    Ne yapalım en ucuz piyasa dünyada bist alırız bir dal, hisseler ucuz dediler geldik.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 773/1003 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •