Sayfa 378/753 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 6022 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

BofA güne THYAO alıp SİSE satarak başladı,

2.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku

haftalık thyao/xu100 grafiği.bileti kesilmiş durumda...ytd
    Ahhhh bu teknik analiz ahhhh.....

3.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    bu thyao/xu100 aylık grafik zirveye gelmis uzak dur diyor kısaca...bir önceki sayfada bunun haftalığını attım dikkatinizi çekmemiş..
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Teknik sat, temel al diyor. Bakalim hangisi kazanacak. Merakla izliyorum.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Temel analiz galip geldi

4. Dediğim gibi bilançoyu muhtemelen 60’larda karşılayabilir. YTD

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Temel analiz galip geldi
    thyao/endeks grafiği üzerinden teknik çizmek ne kadar anlamlıysa artık!! Bilançosu iyi gelecek ve sürdürülebilir karlılığı olan bir şirketin endeks ile bir ilgisi olmaz zaten. Çok ağır krizleri vs ayrı tutuyorum.

6. Hahaaaa fişi çekmişler dedi, yaw şirketin beli doğrulmuş, tüm zamanların yani Lufthansanın karı geçilecek deniyor. Buna rağmen eleman atıp duruyor.
    Who, baby, Who Will Save The World?

7.  Alıntı Originally Posted by ProXrth Yazıyı Oku
    "Anadolu Efes'in THY Euroleague'de şampiyon olurken gösterdiği başarı atıfta bulunan Bolat, "Belgrad'da Euroleague finalini izledim. Efes başta yeniliyordu. Ancak koç ve oyuncular hiç istifini bozmadı. Son periyotta da kazandılar. Bizim için de Haziran, Temmuz, Ağustos ayları son periyotlarımız. Burada bütün enerjimizi göstereceğiz ve inşallah Lufthansa'nın tarihinde yakalamış olduğu en büyük karlılığı yakalayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Sonrasında da başarıları hep beraber paylaşacağız" dedi."

Açıklamalardan yola çıkıp internetten araştırdığım kadarıyla yanlış bir veriye bakmadıysam son 10 yılda Lufthansa en büyük kârlılığını 2017 de 2.364 milyar euro olarak yakalamış.

Baktığım kaynak linki:
    https://investor-relations.lufthansa...-AR-2017-e.pdf
    Şu bilanço gelse de görsek, bakalım Ahmet bey gerçekten de Lufthansanın en büyük kârlılığını yakalayabilecek ışığı gösterecek mi bize.

Geçen yıl 11 Ağustos da gelmiş,
    THYAO 'NIN 2021 YILI 6 AYLIK KONSOLİDE NET ZARARI 59.000.000 TL (2020/6 AYLIK: -4.257.000.000 TL)

Sayfa 378/753 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •