Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop XLII

1. Abka yı diyorsun, bence o senin poz. dan ziyade (ister şort açarsın ister lönk açarsın, para senin ona karışmaya hakkı yok) sürekli tekrarladığın için kızmış olabilür, algı yönetimi ile etkilenen olabilür ve palanın çuvala doldurabilir diye şeytmiştir.
    neyse
    Abka abi de 3000 maliyetle 200 dene ile lönkledi, kayıtlarda var.
    Cezası bitsede gelse, özledik ya
    Hamdım Piştim Yandım

2. ABD'de Alman, Japon, Çin , İngiliz, Hint çok fazla yerden işlem yapılıyor, kim alıyor kim satıyor bilmek çok zor. Aynı ürün başka ülkelerde de kote olabiliyor. Mecburen fiyat esas gösterge oluyor, grafikler işe yarıyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Abdde serbest marj bizim yatırımcılar burada %10 bile kasa sıfırlıyor orada leblebi gibi yerler

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ama şu bir gerçek Türkiye piyasaları zor bir piyasa
    Misal bizim bozkurtu ABD ye götürsek orada daha çok kazanır borsada

Yani Borsada uzman olacaksan arkadeş Burada işlem yapacaksın yurt dışı bu kadar karışık değil

Amerikada da değişik işler var şefim ya.Bir tanesine denk geldim tövbe ettirdi senet alıp satmaya korkar oldum . şirketin piyasa değeri yüzde 300-500 artarken benim para 1000 birimden sadece 3 birime indi
    hergün yüzde 10- yüzde 70 arası düşer mi şirket batmıyorsa (haftalarca )??? düşüyormuş meğerse bu yaşdan sonra onuda öğrendik .Bir ara müsait olduğunda sizden işin aslını astarını öğrenmek isterim müsait olursanız.

y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Abdde serbest marj bizim yatırımcılar burada %10 bile kasa sıfırlıyor orada leblebi gibi yerler
    Bugünün en hacimlilerinden düşenler.

Direkt düşenler sayfası çok fena.

Day traderlara hesaba 2-3 bin dolardan fazla para koymyın deniyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. ABD de benim gördüğüm trend devam lı oluyor
    Misal yükseliyor ise kolay kolay geri dönmüyor
    Yani yükseliyoraa yükselmeye devam ediyor
    Düşüyorsa da düşmeye devam ediyor
    Trend geçişleri hemen olmuyor vb vb

Orası emin ol daha basit

Abi Türkiye de yüksek kur yüksek enflasyon iç haber dış haber sürekli şeyler var

Misal ben giderken belli miktar dolar alıp gittim geldiğim de dolar kuru kaç kat gitmiş

Türkiye döviz kazanan için cenlet

Yani birkaç sene de çok şey değişmiş Türkiye de oyuncuların sitili bile değişmiş barlar felan

Eskiden cretit vardı misal 60/70 bin jeton taşırdı spotta sağlam alırdı verirdi o felan da kaybolmuş Hintli vardı bizim oda yok sanırım

7. Bu ay sonu dönüyorum
    Dönerken de Ereğli alıp döneceğim fiyat kaç olursa olsun
    25.90 dan almıştım yukarıdan sattım GAP oldu DİE alamadım birdaha

Seneye yazın bakarım artık kaç para olmuş ne temettü vermiş

Yani bu ülkede koç şirketleri ve Ereğli herkeste olması gereken kağıtlar

Ege seramikte güzel

8. Big abi sen yokluğunda 2 senede çok şey değişti, paramız pul oldu, borsacılar fakirleşti, eskisi gibi cubuk barlar dikmesi zor, fazla ütülen olmasın diye palamız agresif hareketler yapmıyor.
    Misal bugün bankalar yüzde kaç yaptı spot30 kaç oldu ve vadeli makası eksi60 ile tolere etti. Yoksa istese vadeli kapanışı bugün artı makası da koyup 3100 üstü kapatabilirdi. Palamız çok yufka yürekli
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •