Sayfa 414/600 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Sadece ayazağa ve silivri yeter silivriyi de boşverdim ayazağa denilen yeri bilen var mi bilmem 2. Kemercountry yapar cezacilar kanyon ise zirvalik satsın bunları 350 milyona zarf usulü teklifle 20 milyon dolara yani oranın mahallelisi para toplar alır .
    Sayın Faruk ve Bilent ,, saçma isler yapmayin bak kargalar gülmekten katıldı kaldı. 20 milyon dolar = kanyon +ayazağa +silivri .
    Kapalıçarşı da esnaf var bu parayı verecek hemen alırlar 30 dakika sürerse ben herşeye raziyim .30 dakika sadece anlamak için adamlara sure ver.76 dönüm arazi 100 super lüks villa desek tanesi 5 milyon dolardan 500 milyon dolar yarıya müteahhit e versen 250 milyon dolar 100 ü yalan olsa150 bi 50 milyon fakirlere bağış yapsan kalır 100 milyon dolar 1.8 milyar nerde 340 milyon .sadece ayazağa dan bahsettik ,
    Bu hesaba itiraz var mi , alalım.

2. Kasada haizran sonu itibarı ile 74 miyon usd var. Yeni şirket alımı 135 milyon usd. Kasada biraz nakit bıraksa 14 milyon usd diyelim. 60 milyon özkaynak. Kalan 75 milyon usd lik kaynağı nerden finanse edecek. Zurnanın zırt dediği yer burası. Biz iyi niyetimizle Vitra karoyu holding satın alır diyoruz da. Öyle olacak mı. Daha önce de söyledim. Bu yeni yatırımın finansmanı ilk test olacak.Ky ile kanlı bir savaşa mı girecek, yoksa dostça paylaşacağı bir ortam mı olacak. Geçmiş tecrübemiz bize KY düşmanı olduklarını gösterdi.Eli kulağındadır. Rekabet kurulunun işlemi bitmiş olmalı. 1 ayda karar veremezse yasa gereği olumlu cevap vermiş sayılıyormuş.

3.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Kasada haizran sonu itibarı ile 74 miyon usd var. Yeni şirket alımı 135 milyon usd. Kasada biraz nakit bıraksa 14 milyon usd diyelim. 60 milyon özkaynak. Kalan 75 milyon usd lik kaynağı nerden finanse edecek. Zurnanın zırt dediği yer burası. Biz iyi niyetimizle Vitra karoyu holding satın alır diyoruz da. Öyle olacak mı. Daha önce de söyledim. Bu yeni yatırımın finansmanı ilk test olacak.Ky ile kanlı bir savaşa mı girecek, yoksa dostça paylaşacağı bir ortam mı olacak. Geçmiş tecrübemiz bize KY düşmanı olduklarını gösterdi.Eli kulağındadır. Rekabet kurulunun işlemi bitmiş olmalı. 1 ayda karar veremezse yasa gereği olumlu cevap vermiş sayılıyormuş.
    Genelde bu tür yatırımlar 2/3 özkaynak 1/3 borçla gerçekleştirilir. Şimdi kritik olan konu krediye erişim.
    Şu anda bile özellkle sağlık sektrünün finansmanı için banka kredisi kullanımı var. Yıl sonunda 41 milyon lira olan banka kredisi 180 milyon liraya çıkmış. Krediye erişebildiği sürece enflasyonist ortamda çoğu zaman mantıklıdır.
    Bir de unutmayalım Holding bu sene temettüden biraz ksmış, bir önceki yıl kadar temettü ( daha bile az) vermiş. Tabii nedenlerini bilemiyoruz. Belki de yıl içinde 2. temettüyü verecek??

Ben İlaç tarafında bir bedelli sermaye artırımı beklemem. Temettüye biraz etkisi olur, onda da biliyorsunuz temettünün büyük kısmı topluluk dışına çıkmıyor.

Sözün özü bedelli sermaye artırımı ancak kötü bir sürpriz olur.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4. Sn desidero..bilgilendirme için tşk.ler.ustelik çok iyimser ve mütevazi fiyatlama yapıyorsunuz oda güzel.Peki askıdan indiği söylenen ve 1/3ilac a ait olan arsa beklentiniz nedir?...şimdiden tşk.ler.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sadece ayazağa ve silivri yeter silivriyi de boşverdim ayazağa denilen yeri bilen var mi bilmem 2. Kemercountry yapar cezacilar kanyon ise zirvalik satsın bunları 350 milyona zarf usulü teklifle 20 milyon dolara yani oranın mahallelisi para toplar alır .
    Sayın Faruk ve Bilent ,, saçma isler yapmayin bak kargalar gülmekten katıldı kaldı. 20 milyon dolar = kanyon +ayazağa +silivri .
    Kapalıçarşı da esnaf var bu parayı verecek hemen alırlar 30 dakika sürerse ben herşeye raziyim .30 dakika sadece anlamak için adamlara sure ver.76 dönüm arazi 100 super lüks villa desek tanesi 5 milyon dolardan 500 milyon dolar yarıya müteahhit e versen 250 milyon dolar 100 ü yalan olsa150 bi 50 milyon fakirlere bağış yapsan kalır 100 milyon dolar 1.8 milyar nerde 340 milyon .sadece ayazağa dan bahsettik ,
    Bu hesaba itiraz var mi , alalım.
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Sn desidero..bilgilendirme için tşk.ler.ustelik çok iyimser ve mütevazi fiyatlama yapıyorsunuz oda güzel.Peki askıdan indiği söylenen ve 1/3ilac a ait olan arsa beklentiniz nedir?...şimdiden tşk.ler.

Sürekli kap gönderip bizim değil sakın yanlış anlamayın diyorlar , herkeste yanlış anlıyor bakalım mızrak çuvala sığmıyor ne yapsalar bilemediler .

Ama yukarıda ki yorumun sonundan hatta bahsinden bile memnun olmadım desem , olmaz mi herşey ellerinde ama olmasa kendileri içinde herkes içinde iyi olur diye düşündüm .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6. Temmuz ayındaki bir yorum.Bunlar kimin malını kimden saklıyor..
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Aman ha..!!! bir yanlışlk olmasın. Arsa bizim değil. Ana holdingin. Bir yanlış anlaşılma olmasın diye kap yayınlıyoruz.

Peki.. Ayazağa arsası tam olarak ilacın. Onun askıya çıkışı ile ilgili bir kap yayınladın mı? Hayır. Arsa olmuş millete bildirdin mi? yooo. Asıl bildirmen gereken bu. Ayazağa arazimize imar geldi arsa oldu. Hepsi bu. Ama Eczacıbaşı olmak bunu gerektirir. Bu konuda susmayı.

Ama Kartal arsa holdingin diye açıklama yapmak amacıyla kap yayınlıyorsun. Kimse demiyo ki Kartal arsa ilacın. Ama holdinge ait her asetin % 37 si ilaca ait.

7. Aslında Kartal arsası ile ilgili askıdan indiğinde açıklama yapması gerekmez mi?. Ayrıca holdingin ortaklık yapısını bir ortak kaynağından bulup buraya koysa Eczacıbaşı başı ilacın kartal eski hisseside ortaya ayan beyan çıkacaktır.Eski yorumlarda %37civari yazılıyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Aslında Kartal arsası ile ilgili askıdan indiğinde açıklama yapması gerekmez mi?. Ayrıca holdingin ortaklık yapısını bir ortak kaynağından bulup buraya koysa Eczacıbaşı başı ilacın kartal eski hisseside ortaya ayan beyan çıkacaktır.Eski yorumlarda %37civari yazılıyordu.

Gerekmez, çünkü Kartal arsa ana holdingin. İlaç ana holdinge % 37.28 oranında sahip. Bu şu demek değil. ilaç Kartal arazinin % 37.28 sine sahip. Böyle bir direkt ortaklık yok. İlaç ana holdinge ortak ana holdingin % 37.28 i oranında. İkisi farklı şeyler.

Sayfa 414/600 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •