Sayfa 181/674 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ASELSAN, 9 bini aşkın çalışanına %55 oranında zam yaptı - Dünya

Dünya internet sitesinde yayınlanan habere göre; ASELSAN, 9 bini aşkın çalışanına yüzde 55 oranında zam yaptı. Zam 1 Temmuz 2022'den itibaren geçerli olacak.

Ayrıca asgari geçim indirimi uygulamasının kaldırılmasından dolayı, çalışanlara her ay net 500 TL yapılan ek ödeme 650 TL olarak güncellendi.

https://www.dunya.com/sirketler/asel...-haberi-665600

Yatırımcınıza da % 55 yapaydınız iyiydi. çok kızacak yatırımcı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Köylü kurnazı bir tahtacının eline düştük , buyurun milli hisseniz size nasıl yapıyor keyfini çıkarın , şimdi bilanço zamanı bir daha aşşağı dalgalanma ( tabii bir sürpriz yapıp iyi gelmez ise) , sonra bir hafta 10 gün toparlanma süreci , tam rezillik hayatımızın hatası , bu borsa yükselmesinide böyle kaçırdık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    hayırlı cumalar bol kazançlar aselsan 23.68 üzeri kapanış yapmalı yükselişten söz edebilmek için 23.68 gecilmeli 2017 yılı temel analizine göre 25 tl ederi vardı şu anda bana göre 3 ila 3,5 katı fiyatlarda olmalıydı bir şey çok baskılanırsa eninde sonunda sert bir sıçrama yapar yıl sonu beklentim en az 32 li rakamlar yıl sonu bilançosu önemli logoritmik grafige bakınca diplerdeyiz ikili dipte yapılmış gözüküyor şirket ortalama 4 yıl arayla bedelsiz bölünme yapmış en son 2020 bedelsiz beklentim yok şu an için yapmaması daha iyi olur fiyat zaten düşük yapıpta fiyatı dahada aşagı düşürmeleri çok ta mantıklı değil 2. çeyrek bilançosunun çok iyi gelmemesi pek önemli değil aselsanın yıl sonu bilançosu daha kuvvetli gelir herkese iyi günler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ŞAHSİ GÖRÜŞLERİM BENİ BAĞLAR...
    1.5-2 yıl önce girdim bu hisseye,o kadar bezdirdiki o dönem konuştuğum bazı yatırımcı arkadaşlarla konuştum geçen hafta hepsi çıkmış hisseden?!.kendimi aptal gibi hissettim hala bu nalet hissedeyim diye.hatta biri haluk görgün ün bir röportajını izlemiş geliştirdikleri bazı silah,ürün vs leri yanlarında çalışan mühendislere şirket kurdurup parçalarını onlara ürettirdiklerini açıklamış.bu arkadaşta ar ge sini aselsana ittirip,kârınıda yandaşlarımı yiyecek?deyip çıkmış hisseden ki bu kadar mal gibi sürekli çöken bir hisse için bence mantıklı?şuan ne düşünüyorsun derseniz inanılmaz sinirliyim!

4. Bir ara THY 12, ASELSAN 15 di , şimdi THY 55 , ASELSAN 22 , zararı siz düşünün , bunun telafisi bana mümkün görünmüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Frost3577 Yazıyı Oku
    1.5-2 yıl önce girdim bu hisseye,o kadar bezdirdiki o dönem konuştuğum bazı yatırımcı arkadaşlarla konuştum geçen hafta hepsi çıkmış hisseden?!.kendimi aptal gibi hissettim hala bu nalet hissedeyim diye.hatta biri haluk görgün ün bir röportajını izlemiş geliştirdikleri bazı silah,ürün vs leri yanlarında çalışan mühendislere şirket kurdurup parçalarını onlara ürettirdiklerini açıklamış.bu arkadaşta ar ge sini aselsana ittirip,kârınıda yandaşlarımı yiyecek?deyip çıkmış hisseden ki bu kadar mal gibi sürekli çöken bir hisse için bence mantıklı?şuan ne düşünüyorsun derseniz inanılmaz sinirliyim!
    hayırlı günler yaşınızı bilmiyorum sakıncası yoksa kardeşim diye hitap edeyim aselsanın 2017 yılları ve biraz öncesi yabancı oranı %65 lere kadar çıkmıştı %300 bedelsiz alan yabancı yatırımcı hisseyi ederi 25 gibi bir rakam olmasına ragmen 47 tl lere çıkardı ve elindeki bana göre en çok bedelsizden aldıkları lotları sattılar şu an yabancı payı %24 gibi dolar bazlı bakıldıgında tepe 6 dolar ortalama olarakta 5 dolar desek 85 tl gibi bir rakam olsun ben şahsen logaritmik grafiğine uzun vade için bakıyorum şahsi fikrim yıl sonu bilançosu görmeden satmam şu an öyle bir durumdayız ki satsak ta ne alacağız satsam bile bu oran %50 yi geçmez siz birazda yanlış zamanda almışsınız bilançolarda bozulma olmazsa ben sıkıntı görmüyorum zaman kaybettik bir çok şey üstüne katladı bunada sıra gelir nasip bol kazançlar YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.....

6. genel olarak enflasyon ortamında çoğu şirket degerlendi kasasında dövizi olan kur farkı yazdı ürünleri zamlandı thy bilet satışı neydi ne oldu pandemi bitti seyahatler başladı yoksa thy de yatırımcısına 1 günde para kazandırmadı ereglide tüpraşta otakarda frotada v.b..... uzar gider hiçbiri 1 günde yükselmedi yıllara yayılmış grafikler ortada YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    77
    arkadaşlar selam
    bende 22,5 lardan aranıza katıldım, artık ufaktan hareketin başlayacağını düşünüyorum, haftalık peryotta usd ve tl grafiklerine bakarsanız güzel yeşil bir mum görürsünüz, umarım önümüzdeki haftalarda devamı gelir
    sorum şu; rusya ile savunma sektörü alanında bir gelişme iş birliği vs beklentiniz var mıdır? malum bankalar artık reelde başladılar birtakım işbirliğine, belki savunma sanayiine de yansır ne dersiniz bu konuda ??
    birde bilanço ne zaman acaba ?

8. Aselsan, 2.çeyrek bilançosu 11.08.2022
    Perşembe günü KAP'ta yayınlanacaktır.

Sayfa 181/674 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •