Sayfa 519/1002 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Arabalarımız pek hissetmese de petrol fiyatları neredeyse Rusya Ukrayna savaşı öncesine geldi
    Dün biraz alış gönderdim , daha da düşerse takviye ederim

bir miktarda BLOKZİNCİRİ TEKNOLOJİLERİ DEĞİŞKEN FON aldım , ancak buna düşşe de çıksa da takviye falan olmaz ,fonların içinde en risklisi

BİST bu gün ABD verilerine kilitlenmiş durumda
    borsamız kendi enflasyonumuza bakmayıp , ABD verisi peşine düşer, o da ayrı bir mevzu

özetle 15.30 sonrası , emtia , borsa döviz alayında çok sert hareketler gelebilir dikkatli olmakta fayda var

2. Tefasta islem gormeyen istanbul portfoy fonlarina yatirim yapmak isteyen varsa IZB ye baksin bi. Gecmis aylarda PPF ve Borclanma araclari orani yuksekti. Simdi serbest fonlardan sepet yapmis durumda sirasiyla IIS , FYA , IIP , IAF , IAR agirlikli. Uzun vadede guzel getiri elde edecegini dusunuyorum.

Yatirim tavsiyesi degildir.

3. XUTUM Endeksi son 1 haftaya kadar BİST100 ve 30 dan daha iyiydi
    Yani yan tahtalar daha iyi prim yapıyordu (TABİ manipülatif ve dandik hisseler hariç )artık en geriden geliyorlar , onun için BİST100 Dışı hisse fonlarında ciddi performans düşüklüğü var , ileri de düzelir mi bilemem ama şu anki durum bu, onun için hafta başında ZJL ile vedalaştım , BUGÜN endeks iyi kapatmasına rağmen, pazartesi bu fon EKSİ BİLE YAZABİLİR

4. https://youtu.be/hHSmBJk6w0c

8 agustos 2022 saat 19:03 den itibaren

Turgay ozaner istanbul portfoy yonetici ortagi. Bundan sonra dolar bazinda daha fazla yukselecegini beklemiyorum bist in diyor. Dolar bazinda 1.30 dan 1.55 gelmis bist
    Son ceyrek biloncalarinin iyi gelecegini dusunmuyorum diyor. Yonettikleri fonlarda hisse oranini azaltmaya kar realizasyonu yapmaya baslamislar.

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    https://youtu.be/hHSmBJk6w0c

8 agustos 2022 saat 19:03 den itibaren

Turgay ozaner istanbul portfoy yonetici ortagi. Bundan sonra dolar bazinda daha fazla yukselecegini beklemiyorum bist in diyor. Dolar bazinda 1.30 dan 1.55 gelmis bist
    Son ceyrek biloncalarinin iyi gelecegini dusunmuyorum diyor. Yonettikleri fonlarda hisse oranini azaltmaya kar realizasyonu yapmaya baslamislar.
    BİST100 bir senelik yükseliş %95.77 en yakınında , Arjantin borsası %90 , enflasyonu ölçü alırsak biraz daha yolu olabilir
    tabi bu yol düz olmaz inişli çıkışlı olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tefasta islem gormeyen istanbul portfoy fonlarina yatirim yapmak isteyen varsa IZB ye baksin bi. Gecmis aylarda PPF ve Borclanma araclari orani yuksekti. Simdi serbest fonlardan sepet yapmis durumda sirasiyla IIS , FYA , IIP , IAF , IAR agirlikli. Uzun vadede guzel getiri elde edecegini dusunuyorum.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    IZB şu ana kadar maalesef hayal kırıklığı.
    19 Ekim 2021 açılış tarihi, 3 Ağustos 2022 son fiyat açıklama tarihi. Bu aralıkta:

IZB: %50,78
    IPB: %55,77
    İstanbul Portföy'ün 18 adet serbest fonunun ortalama getirisi ise %64,11.

Adama demezler mi, kurcalama, hepsinden eşit koy yeter.
    IPB'yi bile geçemeyeceksen, bu atraksiyonlara ne gerek var: "haftada bir fiyat açıkla, satmak ayrı tören olsun, minimum 80K alış tutarı"

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İzahnamesinde en az %51 bist hisesi tutacağını taahhüt eden fonlar 1 yıl elde tutulursa stopajdan muaf oluyorlar.
    Gelir vergisi mevzustı böyle.
    Cevabınız için teşekkür ederim.

8. Hayatımda şu anki brent petrol kadar oynak ,ne emtia gördüm ne hisse , ne de kripto para

bakıyorsun +2 , bir saat sonra -1 , 3 saat sonra + 3 vs
    bir gün değil ,hergün böyle ,
    bindik bir kayığa atmasa bari bataklığa

Sayfa 519/1002 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •