Sayfa 21/92 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
Arama sonucu : 730 madde; 161 - 168 arası.

Konu: KONKA Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Alkanın bilançosu süper geldi. Kağıt şirketleri bırakın hız kesmeyi sürekli artan bir tempo ve performansla yola devam ediyorlar.
    Alka ilk çeyrek satış ve kârını 2. çeyrekte yaklaşık 2.5-3 katlamış.
    Şirket adeta kağıt değil nakit üretmiş.
    Bu durumda Konya kağıtta benzer bir bilanço getirecektir. Verdiğim kâr rakamını geçersek çok daha süper olacaktır.
    350-400 arası gelirse bu bir sürpriz olmaz ama hisse için harika bir durum ortaya çıkacaktır.
    Her ne olursa olsun kağıt sektörü bu dönemde de üstünlüğünü koruyacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Alkanın bilançosu süper geldi. Kağıt şirketleri bırakın hız kesmeyi sürekli artan bir tempo ve performansla yola devam ediyorlar.
    Alka ilk çeyrek satış ve kârını 2. çeyrekte yaklaşık 2.5-3 katlamış.
    Şirket adeta kağıt değil nakit üretmiş.
    Bu durumda Konya kağıtta benzer bir bilanço getirecektir. Verdiğim kâr rakamını geçersek çok daha süper olacaktır.
    350-400 arası gelirse bu bir sürpriz olmaz ama hisse için harika bir durum ortaya çıkacaktır.
    Her ne olursa olsun kağıt sektörü bu dönemde de üstünlüğünü koruyacaktır.
    sevgili forumdaşım...konka da yıldız holdingin iştiraki penta hissesinin gösterdiği performansı bekliyorum..yani fiatsal olarak... %800 bedelsiz verecek..30 lu fiyatlardan 500 lü fiatlara 1 sene içinde gitti...konka tahminen muhteşem bir 6 aylık getirecek üzerinde yüklü bedelsiz potansiyeli olacak..filmin sonuna kadar burdayım..
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

3.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    sevgili forumdaşım...konka da yıldız holdingin iştiraki penta hissesinin gösterdiği performansı bekliyorum..yani fiatsal olarak... %800 bedelsiz verecek..30 lu fiyatlardan 500 lü fiatlara 1 sene içinde gitti...konka tahminen muhteşem bir 6 aylık getirecek üzerinde yüklü bedelsiz potansiyeli olacak..filmin sonuna kadar burdayım..

Evet gerçekten pentanın performansı müthişti. Tabiidir ki o performansı yakalamanın peşindeyiz.Borsa da kat kat gidecek kağıtlar var. Konkada onlardan biri ve o potansiyel fazlasıyla var. Bizde onun için ısrarla ,dökülmeden konkada devam ediyoruz.

4. Kârlılık bu şekilde devam etsin, yatırımları kazasız belasız tamamlasın bedelsiz kendisinin olsun. Ha1 tane 200 lük ha 10 tane 20 lik banknot.

5. 368 milyon hayırlı olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Bu kadar da beklemiyordum
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7. Konkadan süper bir bilanço daha beklediğimiz gibi geldi. 6 Ayda milyarlık bir ciro ve 368 mn net kâr. Yine borsanın en iyi bilançolarından birisi geldi. Bana göre diğerlerini görmeden en iyisi diyebilirim .Maşallah .Yatırımcılarına ve şirkete hayırlı olsun. Evet konka bizi hiç yanıltmıyor. Büyük bir aksilik olmazsa artan ve giderekte artarak yıl sonu 3 milyara dayanan bir ciroyu şimdiden öngörebiliriz. Bunu önceden söylemiştim ama şimdi daha rahatız .Ve yıl sonu artan marjlarla beraber milyarlık bir kârı bu şirket bu performansla çok rahat getirecektir .Bu sonuçlarla milyarı geçme ihtimali de vardır. Benim tahminim geçecektir. İnşallah diyelim.
    Konya kağıt, bu sonuçlara ve bir çok kritere göre yapılacak karşılaştırmalara görede bana göre ilk sırada yer alacaktır.
    İşin borsa kısmı için yorum yapmıyorum .Bu cazibedeki bir hissenin yatırım çekmemesi çok zor diyorum.
    Yarın son derece enteresan bir seans olacak ,bu başlıktaki ilk yazımda konkayı ,barem ambalaj ve alka ile mukayese ederek bir analiz yapmıştım.Yarın barem borsada işleme başlıyor. Muhtemelen ilk tavanı yapar. Alka malum. Konka aynı şekilde . Bakalım konka maceramız nereye varacak.

8.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Konkadan süper bir bilanço daha beklediğimiz gibi geldi. 6 Ayda milyarlık bir ciro ve 368 mn net kâr. Yine borsanın en iyi bilançolarından birisi geldi. Bana göre diğerlerini görmeden en iyisi diyebilirim .Maşallah .Yatırımcılarına ve şirkete hayırlı olsun. Evet konka bizi hiç yanıltmıyor. Büyük bir aksilik olmazsa artan ve giderekte artarak yıl sonu 3 milyara dayanan bir ciroyu şimdiden öngörebiliriz. Bunu önceden söylemiştim ama şimdi daha rahatız .Ve yıl sonu artan marjlarla beraber milyarlık bir kârı bu şirket bu performansla çok rahat getirecektir .Bu sonuçlarla milyarı geçme ihtimali de vardır. Benim tahminim geçecektir. İnşallah diyelim.
    Konya kağıt, bu sonuçlara ve bir çok kritere göre yapılacak karşılaştırmalara görede bana göre ilk sırada yer alacaktır.
    İşin borsa kısmı için yorum yapmıyorum .Bu cazibedeki bir hissenin yatırım çekmemesi çok zor diyorum.
    Yarın son derece enteresan bir seans olacak ,bu başlıktaki ilk yazımda konkayı ,barem ambalaj ve alka ile mukayese ederek bir analiz yapmıştım.Yarın barem borsada işleme başlıyor. Muhtemelen ilk tavanı yapar. Alka malum. Konka aynı şekilde . Bakalım konka maceramız nereye varacak.
    Yakaladığı rüzgarı kaybetmez ise yıl sonu 1 milyar efk zor görünmüyor. üzerine yeniden değerleme ve özkaynak yöntemi ile değerlenen varlıklarda dahil edilirse, o arada birde torbalıya kazmayı vurduk der ise …. Neyse ben çalı arkasından sessizce izleyeyim. Kusura bakmayın biraz varsayım üzerin konuşuyormuş gibi oldum. Hiç bir yatırımım bu kadar heyecan vermemişti.
    Ytd.

Sayfa 21/92 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •