Sayfa 21/1000 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Aynı kurpiyer her daim aynı masaya verilmez oyun esnasında yenisi koyulur ki oyun oynayanlara kaat vermesin..

Kumarhane yönetimi her masayı izler...
    Zamansız geliyon Memedabi, yoksa ben şıhımızı efsane yapcaktım, her geldiğinde şır şır veriyollar diyeceklerdi. Memedabi den herkes korkucaktı. O geldimi herkes şortlara asılacaktı, olmadı bu sefer tutturamadın.
    Tepeyi boşuna işaretledik
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zamansız geliyon Memedabi, yoksa ben şıhımızı efsane yapcaktım, her geldiğinde şır şır veriyollar diyeceklerdi. Memedabi den herkes korkucaktı. O geldimi herkes şortlara asılacaktı, olmadı bu sefer tutturamadın.
    Tepeyi boşuna işaretledik
    Aslında bu da memedabinin oyunu olmasın?

Benim shortlar kapandı, bi komisyon ödemişim bugün bayram ediyordur kurumcu abim. long - short - long - short short short short short - flat gittik.

Panka longlarla ülker kaldı elimde.

ŞİMDİ yarın dönüp bi koysa iki seksen serilirim.

Eccuk shortu makineye atıp rahat mı uyusak.

Yoksa buradan da short olmak mallık mı olur.

Çözen beri gelsin hadi bakalım.

3. Biraz daha vakit var şort için bence.

Şort yapma durumu olduğunda sonraki tur için kağıt değişimi imkanı verecek.

Takip ediyoruz ama kağıt seçmek için şorttan kazanmak için değil..

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Benim shortlar kapandı, bi komisyon ödemişim bugün bayram ediyordur kurumcu abim. long - short - long - short short short short short - flat gittik.

Makas fena yukseldi hedge amacli shorta uygun bir oran var. genellikle makas boyle yukseldigi zaman ertesi gun sabahtan spotta ciddi primli acilis gelmezse viop makasi geri kapatiyor. Ama suan abd endeksleri baya iyi gidiyor. Bi yandan da yarinki margin call’a bakmak lazim. 400m ustu olursa palanin makas oyunu biraz daha devam edebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Makas fena yukseldi hedge amacli shorta uygun bir oran var. genellikle makas boyle yukseldigi zaman ertesi gun sabahtan spotta ciddi primli acilis gelmezse viop makasi geri kapatiyor. Ama suan abd endeksleri baya iyi gidiyor. Bi yandan da yarinki margin call’a bakmak lazim. 400m ustu olursa palanin makas oyunu biraz daha devam edebilir.
    Açabilir. Görerek gidelim o zaman, tacirler cover ederse olay değişir etmez inat ederse onun da bi bildiği olabilir, izleyelim.

Yarın da kritik, +0.001 bile kapatsa yarın sonra durduramazsın artık.

6. Memedabi gelir gelmez düşecek diye bir durum yok;) git gel olur daha önce de oldu. Lakin arkadaş tepelere yakın geliyor, bunu dikkate almak lazım. Paratoner gibi olmuş, teknikçi değil kendisi teknik!

7. Forumu okuyunca olmayan aklım da gidiyor emenike. Ne diyonuz dayu siz long mu cort mu?

8. Çağrı hocam aman sakın.. bize düşmez kumarının kumarına müdahale etmek ama heyvanlar gibi alırlar piyasayı Dow böyle giderse yarın.

Kazanıyorsan bazen böyle durumlarda arkana yaslanmak iyidir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Sayfa 21/1000 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •