7 milyon lot sat merill sat 120 liradan bende sana saticam
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bofa satıyodur kaçırmaz eşşek yükü mal almıştır zırto
Beklenti alınır, gerçekleşen satılır kuralını işletmek için çabalıyorlar, ziyanı yok 1-2 gün git gel yapsa da bu güçlü bilançonun ve yönetim vizyonunun önünde hiç bir set duramaz. Pandemi dönemi - diğer büyük havayolu şirketlerinin aksine - operasyonları büyütmek için iyi kullanılmış. Ak Yatırımın 120 hedefine doğru ilerleyecektir, tek bilinmeyen zamanlama. Ytd.
Beklenti 7 milyardi 9 kusur geldi 2. Ceyrek 7 gelse yine anlarım bu satışı ama bunlar artık işin şeyini çıkardılar neyse beklemekten baska yapacak bir şey yok suan 14 hbk var 25 27 rahat olacak tutsun bakalım tutabildigi kadarSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık bu bilançoyu gördüğümüze göre yeni bilançoya (Ekim bilançosuna) odaklanalım
Bu bilançoda yaklaşık 106 milyardan 135 milyar liraya çıkmış Ozsermayesi (%29 artış var) Şu an bir hissesi 97,82 lira civarina geldi sanirim.
Ekim bilançosunda yaklaşık olarak daha iyi gelecek zaten, tahmini yine %29 artış yapsa 39 milyar yapar. Yani 135 milyardan 39 milyar artış yapsa 174 milyar liraya çıkabilir.
Ben böyle bir enerji ve performans gosteren hissenin defter değeri ne göre en az pd dd olarak 0.70 liraya yaklaşmasını hatta geçmesini beklerim. Biz yine pd dd 0.70 baz alalım. 174/1,380 hisse=126 lira bir hissenin gercek ederi yapabilir. 126x0.88 pd dd= 88 lira gibi bir değere yaklaşmasını beklerim
Yani 3 ay sonrası için bu hissenin bana göre hedef fiyati 88 lira civari yapiyor. Bakalım oralara ne zaman gidecez
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Yer İmleri