Sayfa 113/1000 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Viop XLIII

1. çağrı ben sana haymanaya gitme burda kalirsin dedim dedim inanmadın bak simdi ne oldu?

2. Haymana da iyi yahu kaplıcalar olsun frei korpen kultur olsun. Nasip tabi nasipte olmayınca dayak bile yenmiyor baksana
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    çağrı ben sana haymanaya gitme burda kalirsin dedim dedim inanmadın bak simdi ne oldu?

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Doları fişini çekmişler mi yoksa !!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Ortalık karışınca sizin o köstebekler hemen yeraltındaki yuvalarına kaçıyorlar... Piyasa giderken gider düşerken göçer...bunlara güvenip mal almayı satmayı bıraktığınız gün olmuşsunuz demektir...( Tabi lafım direkt size değil takip ediyorum az çok yazdıklarınızı benimki genel bir söylem )
    Dondolas dedi buton
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ünv sınav sonuçları açıklanmış...yeğenim ANKARA ÜNV. TIP yazmıştı ilk tercihine orası gelmiş...2 yeğenim var birisi ODTÜ de okuyordu bunu da ankara'ya göndereceğiz

iyi ünv. lerin mühendisliklerini rahatlıkla alıyordu ama sorduk soruşturduk kız öğrenci için böyle yüksek puanda en iyisi ya hacettepe yazsın ya da ankara tıp dedi hemen herkes...odtü mezunu mühendis tanıdıklar falan hep benzer şeyleri söyledi...normalde genetik müh. istiyordu ama yazmadı geri...nasip...darısı diğer çocukların başına...

en azından ünv mezun olunca iş arama derdi olmaz...doktorun işi hazır...

günaydın gençler nasılsınız perş. cuma yazamadım işlerim vardı..en sn durum cuma seans sonunda nihayet lsortumu kapatıp huzurla longa girdim, ama bugün iyi bir tepki verirse sbahleyin flat olabilirim.sankim sabah yuksek açıp çakacaklar gibin...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

en azından ünv mezun olunca iş arama derdi olmaz...doktorun işi hazır...
    sabah sabah DR.maaşlarına ek zam vermişler,haberini okudum. Kızımın maaşı da 25.000 TL üzerine çıkmış..
    TR göre fena değil.

Sayfa 113/1000 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •