Sayfa 256/852 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Selamlar,
    Kipa çalışanları, Temmuz ayının ortalarında bütün kipalarin migros olacağını söylüyorlar. Özellikle sordum tabela değişecek mi diye. Değişeceğini söylediler. Ne kadar güvenilir bilemiyorum tabi. Bu durumda izlenecek yol degerlendirilmeli bence. Yatırım tavsiyesi değildir.

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Seri18 Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Kipa çalışanları, Temmuz ayının ortalarında bütün kipalarin migros olacağını söylüyorlar. Özellikle sordum tabela değişecek mi diye. Değişeceğini söylediler. Ne kadar güvenilir bilemiyorum tabi. Bu durumda izlenecek yol degerlendirilmeli bence. Yatırım tavsiyesi değildir.

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Genel kurul yapılmadan birleşme işlemeri bitmeden çok zor

bu haber 2-3 ay önce söylenmiş olabilir spk dan muafiyet alacakları düşünmüş olabilir, nisan da 12 aylık bilançoya göre birleşme düşünceleri olmuş olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    takaslara bakınca ak yatırım 4 milyon blok hisse aldı şuan emeklilik fonun da tutuyor maliyet 2.3 tl niyet te varsa

ayrıca gelip 2250 den 2300 kadar yada 2400 kadar alım yapa bilir
    emeklilik fonu 2.3 tl aldıgı 4 milyon hisse yi verdi bu gün çagrı ya

4.  Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    Sayin semirler 20 milyon muhabetti kottan çıkmak için diyorsanız bence o kadar çağrıya takilmayin geriye kalani bir bakmişsiniz bir yerden veya iki yerden virmanliyabilirler ...eğer kafalarındaki plan buysa ...ki migros olayının taaaa başlangıç da elinde yüklü mal olan bir kac yatırımcıyla fonlar aracılığı ile görüşüp mal istediklerini duymuşdum..bunun üzerinden 2 yıl geçti ve yine fonlar tahtaya geldi ....
    Demek ki bir planları var

5.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    emeklilik fonu 2.3 tl aldıgı 4 milyon hisse yi verdi bu gün çagrı ya
    Yatırım finans da bugün gelen mali topladıysa patron 4 koldan saldırıyor demek..

6. Ek 5429. .......

7. Evet patron bugünde ne varsa almış...oyak ve seker den alan da tahminimce sevmedikleri adamgenel kurul tutanaklarında adi gecen

05 temmuz para girişi
    https://i.hizliresim.com/nWRmGN.png
    05 temmuz para çıkışı
    https://i.hizliresim.com/lWdrzg.png

Sayfa 256/852 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz