Sayfa 1408/2453 İlkİlk ... 4089081308135813981406140714081409141014181458150819082408 ... SonSon
Arama sonucu : 19618 madde; 11,257 - 11,264 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. BEN İŞ ADAMIYIM

SÖZÜM SÖZ

ELVEDA VOBELİT ,

herkese saygılar ,sevgiler emektar deniz 43 beye de selamlar, saygılar , çok emek veriyor takdir ettim, eleştiri hakkımı da kullandım.

başka mesaj yok.

2. Böyle bakmak daha iyi (sadece hisse yanıltabilir), Dibsler neredeyse 0:

Kaynak: https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?...ie_mknethar/tr

3.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    BEN İŞ ADAMIYIM

SÖZÜM SÖZ

ELVEDA VOBELİT ,

herkese saygılar ,sevgiler emektar deniz 43 beye de selamlar, saygılar , çok emek veriyor takdir ettim, eleştiri hakkımı da kullandım.

başka mesaj yok.
    Elestiri hakki filan kullanmadin.

Siyaset yaptin sadece.

Yuru anca gidersin.

4.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    90 milyar borsa değeri geriledi diye Çinde kriz olmaz komil komik haberler bunlar bu başlıkta artık yazmam . DÜNYA 5 DEN BÜYÜKTÜR .diye nokta koyayım.
    1 dolar da 1 tl olacaktı :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Deniz 43 Zamanı çok olan biri mi , ne iş yapar , spk uzmanı mı , kaç diploması var bilmiyorum hangi siyasi görüşten onu da bilmiyorum ama , resesyon meraklısı değilim .

Eregliye çamur atmayalım Eregli borsanın babasıdır Eregli aldırmak için çaba harcayan bizler 5-10 sene sonra insanların hayır duasını alacağız . tahmin yarıştırmam benim iş dünyasındaki başarılarım seni , onu , şunu bunu aşar ama senin derdin siyaset mi para mı muhaliflere sövmek mi anlamış da değilim , Yetişkin olursak iyi olur benim akp den chp de büyük baş tanıdıklarım var bu insanlar karşılıklı dost ve arkadaştır da , ülkede bir düşmanlık ve kutuplaşma mı olmalı her ortamda anlamış değilim.

Eleştiri yapmayan inatla birilerine sataşan bir uslubu ben asla kullanmam , senin bu HAREKETLERİN manalı mı sence yaşça senden 20 yaş büyüğüm belki ...

Adamcağızın dili var ağzı sen avukatı mısın , resesyon severler derneğine çevirdiniz oğlum burayı ,

Hem yasal olarak suç hem de etik olarak yanlış hayır duası beklerken beddua alabilrsiniz kimseye birşey aldırmaya sattırmaya çalışmayın benden söylemesi.

6. %80 (resmi olan) enflasyonu yenmek, enflasyonu nasıl yenebiliriz? Kaldı ki TL kullanan başka bir ülkede (KKTC) enflasyon %116. Kafayı buna yormak gerekli belki de. Benim kafam bunla meşgul. 90'ları yaşayan büyüklerden öğütlere ihtiyacımız var.

7. Arada optimal kur hesaplıyorum. Aylık veride mevsimsellik giderildiğinde (Tramo/Seats) şu şekilde son durum:

8. Bu değerler ortalama değerler. Aylık veride mevsimsellikten kurtarmak gerekli. Malum turizm ülkesiyiz.

Sayfa 1408/2453 İlkİlk ... 4089081308135813981406140714081409141014181458150819082408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •