Makası %20 e kadar çekti. Bozkurt abi yine jetonları alıyorlar makinadan herhalde. Ufaktan taşınmalar başlamış gibi.
big abi bende uzun vadeli eşime pörtföy yapmayı düşünüyorum birkaç hisse tespit ettim abka dayu müsade ederse açıklamak istiyorumsöktaş tuğcelik,kontolmatik, aras enerji,sahol,kozaltın,trcas...edersiniz??
SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
·
1 sa
Rus Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Direktörü Dmitriy Şugayev: “İkinci S-400 bataryasının Türkiye'ye ikmali ve Türkiye'de kısmi yerli üretim için sözleşme imzalandıâ€
böyle bir haber var
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
3120 yapıştı kaldı. 3130 üstüne atarsa 3170 civarına tepki olabilir diye düşünüyorum. Bist-100 2900 üstüne hala umudu var adamların. Koç grubu kağıtlar iyi duruyor. İşctr hareketli.
Sevgili tidebringer,
Çelik döngüselliği konusunda haklısınız…
Fakat temettü portföyünde Ereğli olmaması mantıklı demek açıkçası biraz mantıklı değil…
Eğer bir temettü portföyü yapılacaksa ne olursa olsun 1. sıraya Ereğli yazılır…
Şu anda hrc fiyatları dipte veya dine yakın ve Ereğli muhtemelen 5-6 lira temettüye aday, önümüzdeki seneki kötü senaryolarda dahi 3-4 lira temettü mümkün…
Şu andaki fiyat ve temettü verimine bakınca yanına son yıllarda olduğu gibi yaklaşılabileceğini zannetmiyorum…
Döngüsellik herkesçe ezbere tekrarlanan ve doğru da olan birşey ama şuna emin olun ki vereceği fırsatta Ereğli alan muhtemelen 4-5 yıl içerinde yatırdığını temettüyle alacaktır…
Ha bende yok şu anda , o zaman niye yok…
Çünkü sadece temettü düşünmüyorum ve daha parlak fırsatlar görüyorum…
Ama mutlaka Ereğli alacağım her zamanki gibi..
Yer İmleri