KaraKemal abi bugün kasada 13763 dene ceton eksilmiş, ekim vadeyede 22718 dene taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış
Poz. taşıma desek yaklaşık 10bin dene fazlası çıkıyor.
Makinaya 10bin yeni ceton atıldığını düşünüyorum, sence ekimde mi küllerimizden doğarız.
taşıma başlamış, taşıma günlerinde her iki vadenin toplamına bakılır, yani +22700 eksi -13700, net net +9 bin.. pivotun üstünde seyrettiğimize istinaden long adına pozitif, yukarı devam.. üç günlük realzasyon sürecinde doğru düzgün düşmedi bile, bugün de yola devam dedi, yükselişinin ivmesinin daha da sertleşebiliceğine delalet ediyor sanki
Bugün de eksilme mevcut KaraKemal abi bugün de kasada 16560 dene ceton eksilmiş, ekim vadeyede 14665 dene taze gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış, dünkünün tersi yaklaşık 2bin ceton fire var, senin hesabınla +9 eksi 2 totalde +7 oldu
sıfıra sıfır gibi bi şey, 2-3 binler kaale alınmaz.. değişiklik yok, apd bi şey söylemiyor
bugün vurmadı beyzbol sopasını, ben de öyle varsaymıştım, kapanışı da alıcılı yaptı, yani alacağını daha alamamış, tavan kitleyince satıcı kalmadı isctr-garan tahtalarında, onun için alacağı kalmış.. bunlar yarın yüzde 5 daha zam görür kafadan, vardır bi şey herkes alıyo ki tavan olmuş, yarın hemen alayım ben de diye- düşünür ali beyler falan da
yarın öbürgün up-up yüzde 5-6 bi gün görebiliriz, satıcı kalmadı ortalıkta.. 2021 aralık bu yana son 9 ay yabancı takasından satış 4.7 milyar dolar.. geçen 3-5 günde 200 milyon doalrlık bi alış geldi, piyasanın çehresi değişti.. 4.7 milyar nire, 0.2 milyar nire, ama gör etkiyi.. inanılmaz..
diyelim ki 1 f/k banka oldu, iyi de isctr öyle bi iştirak portföyü var ki, sadece sise hisse payı kendi piyasa değerine yakın, milli re dışında diğer halka açık finansal iştirakleri hesaba katarsak isctr market cap üstünde bi rakam var, yani hani o 1x f/k çarpanla işlem gören bankacılık operasyonu hiç hesaba katılmamış halde tamamen kayıp .. 1 f/k deyip geçme, onu da bulamayan var
diğerleri sadece bankacılık sadece finansal operasyonlar, isctr defter değeri olarak hala diğer üçünden iskontolu işlem görüyor ve bunun içine sise- isgyo- isfin- ansgr- milli re vs diye devam eden portföy dahil değil.. böyle bi fiyatlama asla ve asla kabul edilemez, spk gereğini yapmalı.. isctr ortakları daha fazla mağdur edilmemeli
Yer İmleri