Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Gay erkeklere Isveç'te toplu tecavüzler artış göstermiş. Failler yüzde 85 Afgan, diyor. "Kültür suçlu değildir," diyenler vardı, onlara karşı temkinli olun.
https://twitter.com/TezcanTezsam/sta...ynCHsOvZg&s=19
Sweden has also seen a sharp rise in gay rapes in recent years with gang rape against men is now the most common category
85% of those convicted of gang rape against men are Afghans
https://twitter.com/TheCompositeGuy/...hQUOiMaEA&s=19
Of course, it's not just sexual violence which Swedes suffer from.
This video was posted by Ali Al Rubaie, 24, on his own Instagram account. He was proud of punching an unsuspecting Swedish girl, showing the complete cultural gulf between the immigrant population and the Swedes. https://t.co/Jh6e0lnYJo
https://twitter.com/TheCompositeGuy/...0p_qfj5Ww&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
arkadaşlar avrupa'da yaşayan elit, beyaz türk, sabahları espresso içmeden uyanamayan bir kardeşiniz olarak cevabım şudur ki vize vermemelerinin tek bir nedeni var o da gelen dönmüyor amk. bu gözler oturum içim kuzeniyle evleneni,oturum aldıktan sonra boş*****,boşandıktan sonra içim ferahladı şükür kuzen evliliği kalmadı derken diğer resmi olmayan baldız kuzenine vurulup onunla gerçek evlilik yapanı, cebinden 5000 euro verip kendinden 16 yaş büyük bir kişi ile evlenip oturum alabilmek için alengirli oyunlar çeviren 5 vakit namazı niyazında anadolu sert erkeklerini gördü ve geçen her gün de görmeye de devam ediyor. o yüzden çok da şey yapmamak lazım. konsolosluğa belgeleri verirken cepteki para ve düzenli gelirden ziyade kapı gibi tapu ve kaliteli araç ruhsatlarınız olsun. size vize vermeyecek ülkenin amk. başvuruda yaşadığınız il veya ilçenin toprak bütünlüğüne ve nüfus yoğunluğuna sahip ülke halen ek belge talep ediyor ise malafatınızın boydan ve enden çekilmiş iki nüshasını da ek belge olarak konsolosluğa sunabilirsiniz. vize vermeyeceklerdir ama en azından namınız yürüsün.
Eksiden
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Birkaç mesaj öncesinde ne demiştim:
Kendi aralarındaki telefon muhabettlerinde makara kukara patlatan adamların halka yalan söylemekten utanacağını sanmak da ne bileyimBu makara kukara ile halkı kandırıp cebini doldurma, seçimi kazanma meselesi de aynı bu yukarıda bahsettiğim kısa yoldan çakallıkla hedefe ulaşma meselesinin bir farklı versiyonu.
Doğru, dürüst, erdemli olmak falan bunlar çoğu insan için bir şey ifade etmiyor. Sen paradan haber ver.
O yüzden parayı bastın mı istediğin her şeyi satın alabiliyorsun bu ülkede.
Sonuca ulaştıktan sonra İngiltere'ye de gidilir, baş da açılır, şarap da içilir, ayine de katılınır, kafaya göreBunlara oy verenler de tabanvaya devam.
Öbür yandan başkasını seçseler sonuç yine çok farklı olmayacak. İnsan kalitesi bu çünkü.
ytd
Son düzenleme : Patrick Bateman; 18-08-2022 saat: 09:38.
Bu yukarıda bahsettiğim kısa yoldan köşeyi dönmenin en uç noktası ise vatanı dış güçlere peşkeş çekmek, satmak.
Babalar gibi satmak.
Gerek fon karşılığı, gerek başka imtiyazlar karşılığında.
Bunu yapan da onlarca, yüzlerce binlercesi var.
Yer İmleri