Sayfa 244/1000 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Viop XLIII

1. YKBNK ve THYAO mazot olacak gibi, en çok işlem onlarda ama geride kaldılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 10.90 altı günlük kapanışlar yapmamalı.
    basit bir grafla anlatmaya çalışayım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Tuzak değilse bankaları dengeleyip geride kalan tahtalara girişler olabilir .
    1-2 gün kapanışlar daha netlik kazandırır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Bugün bu testere adamı eritir
    şimdilik testere boyu fazla büyük değil
    yine de carpılmamak elde değil
    Son düzenleme : yemekci; 18-08-2022 saat: 12:32.

5. Böyle baba tahtalarda ne yapmışta ceza almış bu dayı acaba.

Borsa İstanbul Yatırımcı Bazında Tedbir Uygulaması

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Borsa İstanbul açıklaması aşağıda bulunuyor:

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin (Yönerge) 5. maddesi çerçevesinde, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. (FROTO.E) payına dayalı FRSPL.V, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL.E) payına dayalı EDSBB.V, EDSBC.V ve EDSBE.V varantlarının piyasalarındaki Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 18/08/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.

Yatırımcı Adı Soyadı (MKK Sicil No)

Hamza BAŞTÜRK (34800508)

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 16/09/2022'dir.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Böyle baba tahtalarda ne yapmışta ceza almış bu dayı acaba.

Borsa İstanbul Yatırımcı Bazında Tedbir Uygulaması

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Borsa İstanbul açıklaması aşağıda bulunuyor:

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin (Yönerge) 5. maddesi çerçevesinde, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. (FROTO.E) payına dayalı FRSPL.V, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL.E) payına dayalı EDSBB.V, EDSBC.V ve EDSBE.V varantlarının piyasalarındaki Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 18/08/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.

Yatırımcı Adı Soyadı (MKK Sicil No)

Hamza BAŞTÜRK (34800508)

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 16/09/2022'dir.
    froto ve eregl bazı put varantlarında kotasyon girmeyi bırakmış piyasa yapıcı, bu çakal da 3 kuruş ederi olan varant tahtalarına 30-40 kuruşa sürmüş, manipüle etmeye çalışmış

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    güniçi ikili tepeyi işaretle dayucum...2998 dedi 3000 demesin aman...
    O iş bende dayucuğum, yaslan arkana izle, hatta git gez dolaş akşama gel, kuşun kanadını kırdılar gerisi berisi kolay bundan sonrası şortcular halleder
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bugünün tavanları demir çelikler olacak belli oldu. Yarın hangi sektörde sıra acaba?

Sayfa 244/1000 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •