Sayfa 241/622 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 4970 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Hissede en azından yıl sonunu beklemek lazım diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ismettarhan Yazıyı Oku
    kusura bakmayin grafik cok kotu cikmis, dosya ekle ile yaptim ama nedense boyle kotu cikti. imgur linkini de ekliyorum, daha yuksek cozunurluklu bakmak isterseniz diye: https://imgur.com/6V9M1U7
    Imajlarda daha hasirnesir olan bir katilimci yardimci olabilirse burada yuksek kaliteli gorseli eklemek isterim. tesekkurler
    İsmet Bey çok teşekkürler paylaşımınız ve paylaşımlarınız için.Twitter yazılarınızada arada bakıyorum.Çok üst düzey bir yatırımcısınız bana göre.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hissede en azından yıl sonunu beklemek lazım diye düşünüyorum.
    Valla dayanabildiğimiz kadar direniyoruz,bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor.
    Yedek akçe önemli derlerde beceremiyoruz bazen.Ne var ne yok hisseye bağlamak huyundan vazgeçmem lazım benimde.

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Valla dayanabildiğimiz kadar direniyoruz,bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor.
    Yedek akçe önemli derlerde beceremiyoruz bazen.Ne var ne yok hisseye bağlamak huyundan vazgeçmem lazım benimde.
    Bende öyleyim ama portföyü tek hisseye bağlamak hata olur sepette en az bir kaç hisse olmalı kenarda birazda nakit bulundurmak gerekir sayın sopressa.

5. Hızlı bir çıkış yakalayıp değerini 3 e 5 e katlayan hisselerde sindirme süreci 1.5- 2 yıl sürebiliyor.
    Bir çoğunun da grafikleri aynı benzer şekilde. çok extrem bir durum olmaz ise zamanları yaklaşıyor gibi.

Resimde de görüldüğü gibi sol taraftaki oluşuma benzer bir görüntü var tarih ve fiyat anlamında.
    Tabi ne olacağını bizler tam kestiremeyiz.

6. Hintliler 2010 yılında 86 milyon usd değerle almışlar aradan 12 yıl geçmiş Birgstar alınmış ikinci el cep telefonu lisansı alınmış paynet'i var güneş enerjisi işine gireceklerine dair haberler var geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık % 800 civarında karını artırmış ama hisse 73 milyon usd. den işlem görüyor.Acaba 73 milyon bir yerlerden bulsak bize şirketi sat desek satarlarmı???:hah::hah:

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hızlı bir çıkış yakalayıp değerini 3 e 5 e katlayan hisselerde sindirme süreci 1.5- 2 yıl sürebiliyor.
    Bir çoğunun da grafikleri aynı benzer şekilde. çok extrem bir durum olmaz ise zamanları yaklaşıyor gibi.

Resimde de görüldüğü gibi sol taraftaki oluşuma benzer bir görüntü var tarih ve fiyat anlamında.
    Tabi ne olacağını bizler tam kestiremeyiz.
    Sayın Dandanakan paylaşım için teşekkürler.
    Grafikteki en üst kanala geçer inşallah.O zaman Abbas yolcu bağlasan durmaz.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    haftalıklar oldukça dikkat çekici.. günlükler düzeltme isterüüük deyip durur.. ancak haftalıklar ne kadar izin veriri bilemem.. 13.55 -70 aralığı dikkat çekici... her sey çok sert olabilir..
    haftalıklar izin verdi.. yeniçeriler kazan kaldırdı.. bu arada düzeltme isterüüük diyenler oldukça iddalıymış ki 13.55-70 aralığını bile kırıp attılar.. 13.09 desteği yeniçerileri pek takmaz..üstelik 12.76 da padişahın otağı var.. haftalıklar halen kılıç çekmek için erken diyor..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 241/622 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •