Sayfa 93/210 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Yakın vadeler çok kötü ama bir tane uzun paylaşayım belki beğenen çıkar:
    spot dolar alım 18.1
    ağustos 2023 viop dolar satım 27.9
    Bir yıl 12 günlük getiri %54. Stopaj düşünce %49.
    Seçim sonrasına kaldığı için ben girmiyorum seçim öncesi ve sonrasında piyasalarda çok çalkantı olur o zaman başka fırsatlar olur diye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    #ARBİTRAJ da ay ortası sepetten dökülenler oldu.

#ARBİTRAJ da
    50 hisse çeşidi az daha fazlası da lazım diyene.
    Bol çeşit.

@BearBull26
    adlı kişiye yanıt olarak
    ilgili endexin hisselerini alıp vadeli endexini satan bir başka #ARBİTRAJ robotu.
    benim aklıma gelmeyen başka yazılabilecek #ARBİTRAJ robotu. varsa gönderi altına fikirleri alayım.👍

Bear_Bull
    @BearBull26

3. Sayın Müşterimiz, SKBNK, TSKB ve ISGYO Pay'larında yaşanan volatilite dikkate alınarak, müşterilerimizin zarar görmesinin önlenmesi ve risklerinin azaltılması gerekçesiyle, müşterilerle imzalanmış sözleşmenin ' Teminat ve Takasa İlişkin Esaslar ' maddesine istinaden Şirketimizce, SKBNK, TSKB ve ISGYO Pay vadeli işlem kontratlarında 22.08.2022 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere başlangıç teminat tutarının 4 katı olarak uygulanmasına karar alınmıştır. Açık pozisyonların teminat oranlarında herhangi bir değişikliğe gidilmemiş olup, söz konusu başlangıç teminat tutarı yeni açılacak pozisyonlar için geçerlidir.

---------

Aracı kurumdan geldi...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    #ARBİTRAJ 19/8/2022

Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Sayın Müşterimiz, SKBNK, TSKB ve ISGYO Pay'larında yaşanan volatilite dikkate alınarak, müşterilerimizin zarar görmesinin önlenmesi ve risklerinin azaltılması gerekçesiyle, müşterilerle imzalanmış sözleşmenin ' Teminat ve Takasa İlişkin Esaslar ' maddesine istinaden Şirketimizce, SKBNK, TSKB ve ISGYO Pay vadeli işlem kontratlarında 22.08.2022 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere başlangıç teminat tutarının 4 katı olarak uygulanmasına karar alınmıştır. Açık pozisyonların teminat oranlarında herhangi bir değişikliğe gidilmemiş olup, söz konusu başlangıç teminat tutarı yeni açılacak pozisyonlar için geçerlidir.

---------

Aracı kurumdan geldi...

Gerekçelerini sevsinler, sanki tuğla gibi sözleşme imzalatmıyorlar hesap açarken.
    Kendi riskimizin azaltılması gerekçesiyle diye dürüstçe adam gibi yazsalar..

6. şekerbank, spot alış eylül vade satış, %44,6'dan yapabildim. Biraz oynak, takip edilirse daha iyi oran da yakalanabilir.

ekleme: ikinci partiyi %48'den yapabildim.

ekleme 2: ziraat işlem limiti koymuş, istediğin kadar pozisyon açamıyorsun. Biz değerli müşterilerini korumak için..

7. aracı kurumların bu teminat zulmü.
    cimere şikayet etmeyi düşünür oldum.
    mevzuat teminat göstermeye caiz veriyor.
    ama hala nakit teminat tamamlama işiyle uğraşıyoruz.

takasbank telaçıp sordum.
    şahışları muhatap almıyoruz kurumunuza başvurun diye geri gönderdiler.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. SKBNK eylül vade %50 alınabilir ancak teminat sıkıştırma yaparlar mı diye düşünmüyor değilim :-)

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 93/210 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •