Sayfa 310/1000 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    maliyet artarsa fiyat da artar fiyat artarsa şey de artar şey artarsa konut da artar anaa gene geldik ya la mütahitlerin kapısına
    Maliyet artarsa dediğinin tam tersi olur.....insanlar krediyi az alacağından eve talep azalır....düşük faiz ama masrafı çok olan faiz talebi azaltır....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    10-12 iş günü var maksimum rallinin sona ermesine daha fazla zorlayacaklarını düşünmüyorum
    Merhaba Sn Pscyokinesis...
    Bu hesabi ozel bir teknik analiz yontemine goremi yoksa ekonomik ve siyasi bir takvime gore mi yaptiniz ?

Sadece merak ettigim icin sordum...

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ne dediği çok basit.. bu haftalık repo faizi merkezin bankaları fonladığı faiz.. daha ucuza TL verecem size diyo, ama siz de gidip sanayiciden tüccardan yüzde 35-40 faiz istemiyceniz diyo.. hani yarın öbürgün benim faizi yükseltmek zorunda kalacağımı, ve faiz arttırmak suretiyle sizin ucuz fonlamanızı kessicemi düşünmeyin- böyle bi ihtimal yok, eğer bu ihtimale istinaden faiz marjını çok geniş tutuyosanız, yapmayın bunu, indirin kredi faizlerini biraz demek istiyor..

mesaj bu
     Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Mesaj buysa bankaların göçmesi, sanayinin fışkırması lazım. Çünkü bankalara güzel karlar ettiği kredi hadleri için baskı var demektir ve devamınin gelme korkusu olur. Geçenlerdeki asparagas denilen kredi faiz üst sınırına doğru gider bu adımlar.
    Helal karakemal sen bu işten anlıyor gibisin

4. Tarihi dibimize doğru ralli yaptığımızı unutmayalım.

Ciddi siyasal değişiklik olmadan 2 sent üstü beklemem.

Yani 2 sent üstüne gidersek; ciddi siyasal değişiklik var ancak sadece bizim haberimiz yok demektir.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    10-12 iş günü var maksimum rallinin sona ermesine daha fazla zorlayacaklarını düşünmüyorum

5. Ucuz krediyi alıp hammadde, makine vs yatırımı yapabilen şirketler için çok avantajlı bir durum. Burada tasarruf sahiplerinin alacağı karar önemli. Tasarruf sahibi ben bu faize para yatırmam döviz altin yada gayrimenkul otomobil alırım derse finansman için tasarruf lazım yoksa para basmak la da enflasyon daha da yükselir. İlk hamle para babaları borsaya ne yapacak onu görelim. Mantıken düşük faiz varken borsada nasibini alabilir.

Para gayrimenkule bir tur daha gider...
    Kayıtdışı vergisi az olan blr yer
    Hisse senetleri tarihi bir yanlışlık olarak en ucuz seviyesinde..
    Ama bu yanlışlık seçim tarihi yaklaştıkça düzelecektir...
    Bu yanlış düzende kalmak gerek..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Teknik olarak sert bar bekliyorum önce dolarda ve sonra borsada .

Ama beklediğim barın dolarda son iki üç bar kaldı maksimum ama olacak mı olmaz mı bilinmez

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Para gelecekmiş falan filan.

>>>>>>>>>
    Medyanın Elli Tonu
    @Medyanin50Tonu
    ·
    46d
    Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel: “Faiz indiriminin tek bir açıklaması var. Eylül ayında yurt dışından çok büyük fon girişi gerçekleşecek. Merkez Bankası bunu çok iyi biliyor. Bunun sonucunda kurlarda sert gerileme yaşanacağı için önden böyle karar alındı.â€
    Mallara malca yazılar yazdırıyorlar işte... abi madem para akacak 128 milyar doları sattın yetmedi 50 içeri girdin o da kesmedi 70 milyar dolar da kkm üzerinden açığa opsiyon sattın eeeee gerizekalı misin merkezcigim gelen parayı elindeki kuduruk miktardaki tl ile karşıla?????

Haaa o TL'yi de iç ettiyseler o bilinmez işte...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 310/1000 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •