Sayfa 646/2198 İlkİlk ... 14654659663664464564664764865669674611461646 ... SonSon
Arama sonucu : 17582 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Pusholder
    @pusholder
    ·
    3s
    Kadıköy'de bir kişi, çevreyi rahatsız ettikleri iddia edilen 3 kişiyi tek başına dövdü.
    https://twitter.com/pusholder/status...86612323110919

linkte video var.
    @erefefik

2. Mehmet Perinçek
    @MehmetPerincek
    ·
    1 sa
    Rus Savunma Bakanlığına yakın isimlerden İgor Korotçenko:
    "Darya Dugina, hem medyada hem de Türkiye ve Rusya'nın beyin merkezleri arasında Türk-Rus yakınlaşması için faal çalışıyordu. Dugina'ya suikast, anglosaksonların Türkiye'deki ve Moskova'daki siyasi elitlere bir mesajıdır."
    Herşeyi okuruz da bunların yazdıklarını okurken, öküz altında buzağı, buzağının altında da başka bir şey aramak icap eder. Bir kere hedef kesinlikle Darya Dugin değil. Hedef babası, diğer taraftan Putin'in beyni falan değil, olsa olsa Perinçeklerin beyni olabilir. Olayın arkasında Abd'de, Rusya'daki Putin muhalifleriyle işbirliği yapan, mevcut Biden yönetiminin desteğini alan ama Trump ve Pentagon'un ekseriyeti tarafından desteklenmeyen bir klik var. Mahdum Perinçek olayın failini saptırmaya çalışıyor. İngiltere'nin büzzüğü yemez bu hadiseyi. Putin, ani ve hayvani bir hareket yapmayacaktır. Öncelikle Rusya içindeki, bu olayla ilgili muhalifleri bulup, hakkın rahmetine gönderecektir. Sonrasında da mütekabiliyet esasına göre, olayın arkasında hangi devlet varsa, onun bir kurmayını aynen böyle bir hadiseyle öbür tarafa intikal ettirecektir. Bu işler böyledir abi, aynen karşılığını bulursun. Karşılık vermezse Rusya'yı tefe koyarlar.
    @erefefik

3. ))))))))))))))))) Afferim be güzel kızım...
    @erefefik

4. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova
    Dugin ve kızıyla nasıl alay edildiğini okumak zorunda kaldı..

"1. Alexander Gelevich, trajediniz milyonların acısı oldu.
    İnanın bana, dünyanın dört bir yanındaki insanlar şimdi bunu kendi başlarına yaşıyorlar."
    2. "Sabahın ikisinde uyandım. Sebebini bilmiyorum.
    telefonu kontrol ettim, Bu haberi okudum.
    Alexander Dugin'in, kızıyla birlikte yanan bir arabaya bakarken görüntülerini gördüm. Trajedi farklıydı. Ama bu bana en önemli şeyi hatırlattı:" "Baba! onları bağışla, çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar”
    (Luka 23:34).
    "Nasıl bilmezler?"Ama Baba anlayacaktır.
    3. Alay edenler çok önemli bir şey yapıyorlar,
    kendilerini ihbar ediyorlar, insanlıktan çıkmaları hakkında bağırıyorlar, günümüzün tüm iğrençliğini ortaya koyuyorlar.
    ...............................................
    @erefefik

5. Enflasyon, Hükümetlerin borçlarını ödemek için kullandığı harika bir vergi yöntemidir.
    @erefefik

6. @erefefik

7. En son cümle hiç olmamış be ya...Hepsi tamam da en son cümle ne? Nedense sonuna kadar izledim.
    @erefefik

8. Darya Dugina, İngiltere'nin yaptırım listesindeymiş.
    @erefefik

Sayfa 646/2198 İlkİlk ... 14654659663664464564664764865669674611461646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •