Sayfa 559/805 ÝlkÝlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,465 - 4,472 arasý.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Artik bu lanet olasi 20 li rakamlari gormek istemiyorum . Bu arada t bulten cikmis degerli Pandora aciklama bile yapamamis, cunku yuzu yok cikip konusacak . Onceden yalandan da olsa hissedarlarimizi mutlu edecek adimlar falan sallardi bakti 1 senedir Hicbir sey olmamis , cikip anlatacak masali yok ona bile tenezzul etmemis. 5 sene CEO ya vereceksek degisim icin zaten yandik , ulkede enflasyon yuzde 100 uzerinde , iyice erir gideriz . Bu beceriksiz pandir in Eregli ve tofas zamani yaptiklari ve o donemlerde hisse performanslri belli

2.  Alýntý Originally Posted by Maximetu Yazýyý Oku
    Artik bu lanet olasi 20 li rakamlari gormek istemiyorum . Bu arada t bulten cikmis degerli Pandora aciklama bile yapamamis, cunku yuzu yok cikip konusacak . Onceden yalandan da olsa hissedarlarimizi mutlu edecek adimlar falan sallardi bakti 1 senedir Hicbir sey olmamis , cikip anlatacak masali yok ona bile tenezzul etmemis. 5 sene CEO ya vereceksek degisim icin zaten yandik , ulkede enflasyon yuzde 100 uzerinde , iyice erir gideriz . Bu beceriksiz pandir in Eregli ve tofas zamani yaptiklari ve o donemlerde hisse performanslri belli
    T Bültene bakarsak Yakýnda Pandýr 'ý da postalarlar yerine Osman Reha Yolalan' ý getirirler.

3. Reha Yolalan a maili dosedim , iblis halka arz surecini anlatmis ama halka kactan arz ettigini yazmamis . CFO olarak son 3 senedir yatirimcilari kaziklayan bilancolarin altindaki imzayi nasil attigini bunlari neden orada anlatmadigni yazdim . Socar polymer ve Torendeki kaziklamalari unutmussun dedim . Zekeriya yildirim denen saksinin yardimseverliginden bahsetmis zaten bahsedecek de bir seyi yok adamin . Haram maas alirsan her yerden tabiki iyilik melegi olursun . Hicbir sey yapmadan o koltukta oturup 1 milyondan fazla maas odedik 18 aydir ; bunun gibi 3-5 yerden alsa 5 kagit temiz para . Ben de iyilik melegi olurum tabi boyle kolay para kazansam. Reha denen seref yoksununun cikmasi pek hayra alamet degil sayin karaninin soyledigi gibi . Ali Pandir yok ya utancindan ya da soyleyecek bir seyi olmadigi icin cikamamis bile

4. Gerçekten de son derece baþarýlý bir halka arz oldu. Yurt içi ve yurt dýþý yatýrýmcýlardan yaklaþýk 9,5 kat talep geldi. Önemli bir fon yaratýldý. Borsa’da ilk kez Tekfen için “gong çalma töreni” düzenlendi. Ýstanbul Yaklaþýmý gibi, Tekfen’in halka arzý da benim hayatýmdaki çok önemli köþe taþlarýndan biridir. O dönemde aldýðýmýz bazý riskleri almayýp halka arzý geciktirseydik, 2008 küresel krizine yakalanýp büyük bir fýrsatý kaçýrmýþ olacaktýk

T Bultende Reha Yolalan denen iblisin yatirimcilari nasil kazikladigini itiraf ettigi cumle . Acik acik diyor ki Allahtan krizden once halka actik , guzel dudukledik milleti . Yoksa gec kalacaktik. Hisseyi kaca halka arz ettigini yazmamis, ortaklarini kaziklamayi bir basari gibi lanse eden bu vampir surusunden mi biz icraat bekliyoruz . Adamlarin derdi sirkete deger katmak falan degil . Kurmuslar duzenlerini istedikleri gibi sirketi ic ediyorlar basta dogru duzgun patron olmadigi icin . Sayin Karaninin dedigi gibi CEO da pasifize edilmis . Halka arz fiyatinin 1/3 unde olan bir firmanin ( 15 sene sonrasi ) CFO su ortaklarina karsi bu aciklamayi yapamaz !!

5.  Alýntý Originally Posted by Maximetu Yazýyý Oku
    Birilerine 29.30 dan kitlediler mali . Dua edin Endeks dusmesin . Bile bile lades yaptim , zararda olmasam direk yuzde 3.5 oldugunda okuturdum belliydi
    Maxi üstadým sizin maliyet kaçlarda...29 üstü yeni gelenler maliyetlenmiþtir..siz baya eskisiniz maliyet yükseklerde olmasa gerek..

6. Atakan hocam 3 dolar , enflasyon etkisini de katarsak dolardaki 3.40’civari diyelim . 2020 Ocak sonu aldim 19 tl den Dolar 6 lira civariydi

7.  Alýntý Originally Posted by Maximetu Yazýyý Oku
    Atakan hocam 3 dolar , enflasyon etkisini de katarsak dolardaki 3.40’civari diyelim . 2020 Ocak sonu aldim 19 tl den Dolar 6 lira civariydi
    Maxi üstadým en güzel örneði bu fiyatlama için her zaman geçmiþten beraber hep ayný rakam da olduðumuz tav dýr..her daim 1 tekfen = 1 tav ediyordu..bu eþitlik geçmiþ yýllarda hiç bozulmadý 13 lerden beri devam etti ama tav kendini dolar bazlý olarak güncelleyebildi bizim teko sýnýfta kaldý..tl olarak karda olduðumuza sevinemiyoruz malesef..enflasyonla herþeyin fiyatý uçtu..tekfen haala iki yýl önceki fiyatlarda...bugünkü tav fiyatýnda olmalýydý en azýndan tekonun fiyatý...bakalým sene sonuna kadar tavý yakalayabilecek mi...tavýn da hedefi 6$ lardan bahsediliyor...bizim için verilen hedef fiyat 40 lar ise haala bu ortamlarda ucuz kalýyor...
    Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.

8. Kesinlikle haklisin ortak . Tav ile ayni fiyatta olmali aralarindaki adil korelasyon bu . Yaklasimin dogru . 20 li 30’lu rakamlar bu sirket icin su enflasyon ortaminda utanctir

Sayfa 559/805 ÝlkÝlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •