Sayfa 355/1000 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Önce tahvillerin bugünkü durumu, sonra Erdoğan'ın aynı gemideyiz sözü aslında çok net mesajlar.
    Tahviler 3 ayda deli para birakti hata yaptim tahvilerden cikmayacaktim

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün saat 11.00'de yerel basında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak... (Kaynak: ForeksHaber)

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Herkese günaydin
    Bugün akşama kadar ekran izlemeyeceğim
    Bugün ayıların beklediği bir gün olabilir mi
    yanı son iki -üç saat içinde
    Stop candır

4. o gün bu gün olsun bu gün bari şelale olsun ayıcıklarım deli bala doysun amin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Güzel piyasa var. Short yapana pahalı kagitlar. Long yapana çok ucuz kagitlar. Ederinden mal alırım diyene ederinden kagitlar var. Gerçekten güzel piyasa var herkese göre pozisyon ve mal var.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    destur de, çok çok ucuz olmaya devam ediyor şirket piyasa değerleri.. fiyatlar biraz yükseldi amma velakin son 3 çeyrekteki ciro ve kar patlamalarını paralel ölçüde fiyatlayamadı henüz, evet geçen ekim diplerine kıyasla 2x yaptı ama karlar öyle patladı ki aradan geçen 3 çeyrekte, o zamanki f/k çarpanlarına kıyasla şimdiki f/k çarpanları daha cazip

short deneyenlere sözüm yok, onlar velinimet, herkes kendi parasıyla oynuyor.. piyasaya net giriş var, yeni gelenlere niye uygun fiyattan mal versin ki mal sahipleri, yeni gelenler almak istiyorsa gitsin yukarları çizsin diye yaklaşır mevzuya.. tabi bi de açıkçılar var hisse vadelilerde, onlara da uygun bi makas tarifesi lazım, hisse long- vadelisi short pozları en azından margin call baskısına alırsın.. ara ara panik alımlar görüyoruz ama henüz herşey tadında gidiyor, öyle abartıp yüzde 5 falan yazmıyor

blok pozları yeni vadeye taşımalar çarşamba-perşembe-cuma yapılacak ağırlıklı olarak, bu günleri tepede geçirmesi lazım, zira blok pozlarda önemli olan short maliyeti, short maliyetinin iyi fiyatlarda oluşması lazım.. taşıma tamamlandıktan sonra son iki günü 29-31 ağustos satıcılı geçirebiliriz, sıkıntı olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    o gün bu gün olsun bu gün bari şelale olsun ayıcıklarım deli bala doysun amin
    Dolar bazlı 3500 lere gidecek bir xu30 var bence iyi de dolduruyorlar tahtaları. Ytd

günaydın.
    ayılar sabah sabah güne pek bir hevesli başlıyorsunuz da, bu pala ayıları inletmeden düştüğü nerede görülmüş.
    hele o biraz daha sürer yukarı, bence x100'ün daha göreceği yüksekler var gibi

vob yakın vade benim uygulama açılış düşüş gösteriyor......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 355/1000 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •