Sayfa 360/1000 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İster short,ister long...para kişinindir...İstediğini yapar.

OLAYI 15. KERE ANLATAYIM...ISRARLA-DAFALARCA POZİSYON YAZMANIN ANLAMI NE?
    ..KENDİNE MOTİVASYON OLACAK DİYE BAŞKASINI DA ETKİLEDİĞİNİ DÜŞÜNMELİ.

sallayıp, endeks +%3 ama eksi kapanış bekliyorum dersen ve tersi olursa burada tenkit gelir.Defalarca bu tür beylik lafların geri teptiğini gördüm...Avcılar kahvesi gibi, YOK ARTI KAPANIŞ BEKLİYORUM YOK EKSİ 10 BEKLİYORUM..

ha ,analiz,grafik olsa yine haklısın..

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben de ayu oldum an itibariyle...ama sadece hisse pozisyonuma kıyamadım ...hedge amaçlı ayu.
    çakma ayı yım ben

not:hedge amaçlı pozisyonu az bi artırdım ama endeks hakkında bir iddiam filan yok .bişi bildiğimde yok.deniyoruz işde.

y.t.d.yatırım tavsiyesi değildir
    bende sistem mistem yok borsada tamamen hislerim ile alır satarım çok da iyi yaparım
    en azından kafamı yormuyorum para kaybederken

y.t.d.

3. buda grafımızın güncel hali daire içindeki bölge takip edilmeli 3050-3200 bu bölgetepe mi bunu takip edicez.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Düzeltme geliyorum demez gelir !
    Lütfen pozisyonlarınızda dikkkatli olun.
    Kâr realizasyonlarınızı yapın kafanız rahat olsun.
    Yaslanın arkanıza.
    Hatırlayın yılın başında 3.000tl geliyor denilmişti şu an 3100 deyiz şuan halen daha giderimiz var gidebiliriz yeter ki paramızı cebimize koyalım keyfimize bakalı.
    Son düzenleme : rosense; 23-08-2022 saat: 11:30.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Laf banaysa şunu da söyleyeyim; defalarca poz. alıyorum...aynı günde 4 long-4 short yaptığım da olur.

Ama zararı söylemek her zaman nazar açısından iyidir..Veya NEGATİF ENERJİ...
    katılıyorum....3 aydır yazıyorum hep zararlarımı söyledim yaşadığım acı tecrübeleri yazdım.
    ama 3 aydır hep beceriksizliklerimi yazıyorum biride çıkıp abi sen 35 yıldır borsaya nasıl para yetişitiryorsun sormadı)

y.t.d

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Laf banaysa şunu da söyleyeyim; defalarca poz. alıyorum...aynı günde 4 long-4 short yaptığım da olur.

Ama zararı söylemek her zaman nazar açısından iyidir..Veya NEGATİF ENERJİ...

7. Risk azaltmak için argümanlarım:

172 sent kuvvetli direnç, geçmişte defalarca çarpmış dönmüş veya oyalanmış. Hareketlerde yukarı doğru anomali var, yükseliş son iki gündür sağlıklı değil, alarak değil batırarak gitmesi sorun benim açımdan.

Long devam için argümanlarım:

Kırmızı donu boynuzuna takmış, sürebildiği kadar sürer dönmeden.

Bu argümanlar eşliğinde riski azaltıyorum yani portföy biraz hedge li gidecek.

Mal satmıyorum. Mal satan delidir bu enflasyonda...

8. Her ralliden ders çıkarın bu rallide güzel yerden kendimce doğru tahtalarla güzel kazanç sağladım çok şükür.
    yalnız Ak da strateji hatası yaptım gibi en az o yukarı gitti.
    beni tanıyanlar bilir yonca ca atladım mı kene olurdum hep , ak la yola çıktık bu sefer oda ağır kaldı diğer bankalar göre.Aradaki farkıda treda ile çıkarmaya çalışıyoruz.arada onlar tokat atıyor arda biz onların en sevdiği HACİME katkımız oluyor ne yapalım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 360/1000 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •