Originally Posted by ABKA İŞYAT da ki sıra dışarı taşmış. İSC de bu kadar kişi yanılıyor olamaz. Tezgahta kalırsa 1-2 kilo alayım. vadelide hedefe geldim çıktım .. ne var ne yok paçal spotta ereğli alıyorum rallide çok yükseldin dediler en fazla ereğlim düzeltme yaptı temettü emeklisi olacağım gayri ) seneye yazın bakarım kaç krş olmuş ereğlim die
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Ereğli son iki işlemim 6.6 al 9.9 sat. 10 olmasını bekleseydin bari maaaallll demi. Mal olunca öküz olunca böyle oluyor. Ben de bakıyorum fırsat ama vermedi bana göre Originally Posted by thebigshort vadelide hedefe geldim çıktım .. ne var ne yok paçal spotta ereğli alıyorum rallide çok yükseldin dediler en fazla ereğlim düzeltme yaptı temettü emeklisi olacağım gayri ) seneye yazın bakarım kaç krş olmuş ereğlim die
Originally Posted by nosfecagri Ereğli son iki işlemim 6.6 al 9.9 sat. 10 olmasını bekleseydin bari maaaallll demi. Mal olunca öküz olunca böyle oluyor. Ben de bakıyorum fırsat ama vermedi bana göre ben ereğlide 25 tl ile 30 tl arasında her yerde vardım .. yani kötüyü düşünerek hazırlıklıyım günlük eksi olursa tarıyorum mallanıyorum
Forum Rules
Yer İmleri