Sayfa 476/1000 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop XLIII

1. HALKB +%10 ,tavan kitli haaalaa memedabi'ye laf eden var yahu
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD'li Turkcell fiyatını onayladı.

Ben sabah Türkcell yerine Enerjisa almıştım, fatura borçlarının ödenmesi hikayesi vs çok etki etmedi. Turkcell'de farklı hikaye olabilir.

Telekomlar doğru düzgün zam yapamadığı için geride kaldı. Zam yapacaklardır.

3.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Gecen hafta aldigin domatesi 4,5 dan satip asagi inince 4 den alirsan maliyeti 4,5 a dusurursun hacim . Borsaci adamsin bunu da mi biz soyleyelim
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...14#post6066714

Bugün en beğendiğim yazı çok güldüm ya
    Hayat hoş gerisi boş

Pala ,3 iş günü daha kazanmama izin verirsen...30 ağustos zafer bayramında fener halayınına katılcam...bak az olan aklımı da karıştırdın o fener alayı idi dimi
    Bu cümlede 1 yanlışlık daha var .Ben izin almam sende vermezsin güzellikle paranın el değiştirdiği nerede görülmüş ? ( borsalarda mı yoksa? )

y.t.d.

5. Durgunluk veya başka bir sorun var gibi. Yüksek kapasiteli fırınlar sönmesin devam etsin diye üretim yapılıyor olabilir bazı ülkelerde.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pazarı dolaştım domatisi kasa ile 4bucuk tale dediler, geçen hafta 5 taleye almıştım, kilo başı 50 kuruş zarardayım
    5'e domates mi olur? Ben 1 tl'den aldım.
    Pazarda gezerken akşamüstü "Abi domates kaça olur dedim. Sana 1 tl. Bir daha bulamazsın dedi. Çöpe atarım yine satmam o fiyata dedi. Biraz önce restorancı geldi sinir etti sana 1 tl"

Hemen kapat tahtayı dedim. Satış bitmiştir deyip domatesleri poşetlere doldurduk. 6 Poşet 10 kg=60kg. Birazını yemek için ayırdık. 30 şişe geldi.

Ara sıra pazarcıyı yokluyorum ama gülüyor, bulamazsın demedim mi diyor 5 tl işareti ediyor parmaklarıyla.

7. Banka güncel oranları

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    HALKB +%10 ,tavan kitli haaalaa memedabi'ye laf eden var yahu
    4 yıl önce hulk ile şey 6 liraydı şimdi hulk yine aynı fiyat..30 TL olsa 4 yıldır taşıyanlar kendini kurtarmaz..yıllarca bankalar ucuz ucuz diye millete taşıttılar..yazık..defter değerlerine gelse de artık millet banka almasa..artık akıllanmışlardır umarım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 476/1000 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •