Sayfa 497/1000 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop XLIII

SPOT da görünen piyasa satıyor,

2. Bir iki saatliğine komşuya gidip yardım edeceğim.

Ekran başında olmayınca kaldıracı azaltmak gerekiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT da görünen piyasa satıyor,
    kafamdaki seneryo uyarsa bu pasta akşama kırmızı olur.
    sadece 1-2 gündür tahtalar arası paslaşma var .
    bakalım akşama hokus pokus olacak mı.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Nasredin Hoca'ya sen artık çok yaşlandın seni everelim de sana baksın demişler o da heyecanlamış kadını görmeden kabul etmiş.
    Evlendikten sonra kadın

- Beyim artık evlendik artık kime görüneyim kime görünmeyeyim
    diye sormuş.

Hoca'da kadının yüzüne bakmış seslenmiş.
    - Bana görünme de kime görünürsen görün!

Şu kredi işinin detayına bakınca da özetle TUSIAD'a kredi vermeyin de kime verirseniz verin gibime geliyor.
    Tusiad a kredi verilmezse şirketleri sıkıntıya girer, borsada işlem gören çok şirket var tusiada bağlı,akşama pazar olabilür durum ciddiyse
    Hamdım Piştim Yandım

5. Çeliklerle ilgili soru geliyor topiğinde Kızıldağ kendi işi olduğu için bu konuda daha bilgili ve donanımlı .
    kendi düşüncem çeliklerdeki durağınlık 1-2 çeyrekse sene sonu hareket beklene bilinir , resesyon hikayesine göre ama iş daha uzun ise 2023 ortalarına sarkar.Eregl de tamamen dışardan gelecek haberlere göre yön bulacaktır.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

O kadar Domates 50 tl olacak, TUKAS salça satacak dediniz de alanınız oldu mu! Gerçi sabah ne alıp bekleseniz tavan yapıyor! Rallilerde coşku ile bitermiş! bu da başka bir konu başlığı,

kendimi balon balığı gibi hissediyorum..olduğumdan daha büyük göründüğüm bir piyasa vob....
    pala "bu balık fıs" derse bittim..

not:dikkat et pala dünde "ilim kendini bilmekdir. Y .Emre" demiştim ..ya kendimi biliyorsam !

y.t.d.

8. Adam ne piyasa yapıyor ya. arı gibi geziyor hisseleri. en sevdiği hisse Thy eregl. bunlarla istediği gibi oynuyor. işc de bu sınıfa dahil olmak üzere. yönlendirebildiği bir diğer hisse ttkom ama onu nedense pek sevmiyor. alsa bile bir an evvel elden çıkarma gayretinde.Nihayetinde isterse saatlerce bir çizgide tutuyor piyasayayı. şhort kovalayana cımbızla para veriyor farkedersem o da yok.

Sayfa 497/1000 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •