Sayfa 513/1000 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Dün Ege Cansen söyledi,

Hiç bir insan sözü sonsuza kadar geçerli değildir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden mahkeme yazıları neredeyse nokta virgül olmadan paragraf kullanmadan upuzun yazılırdı. Okuyan en az 3-4 kez okumadan anlayamaz, anlasa da cevap vereceği veya itiraz edeceği şeyi belirtmek için çok zorlanırdı. Noter vekaletleri de benzer gibi.

Şimdi daha düzgün olabilir, başlıklar, bentler, madddeler vs oluyor.

Forumda yazışırken arada çok uzun metinler olsa da genelde kısa metinler var, okuyan bütünü okuyup fikir ediniyor veya cevap veriyor. Uzun süre takip edince yazan kişinin geçmiş mesajları bilinince kolay anlaşılıyor.

Öte yandan akıllı ve fazla zeki kişilerin sözlü iletişimi çok yorucu oluyor, her iki taraf da leb demeden leblebi anlayınca farklı bir şey söylemek zor oluyor, konu dağılıyor. Komşu bugün beni biraz yordu kafam şişti aslında genelde aynı düşünüyoruz. Benzer deneyimi yine aynı şekilde çok zeki ve akllı arkadaşımla yaşadım biz artık whatsap yazılı görüşelim deyince problem çözüldü.

Bu arada fıkra anlatırken bu sorun olmuyor, insanlar fıkranın sonuna kadar dinliyor, sonra gülecek ise gülüyor, beğenmemiş ise sonra söylüyor.
    1-Bana özelden yaz benimle iletişim çok kolaydır !
    2-ex 2000 sanırım arkadaş bayan çünkü o sorunu es geçti arada kaynattı uzun yazarak ...(sanırım uzun yazıların okunmadığını da söyledi _ aslında okumayın_ bayan mevzuunu deşmeyin dedi )

y.t.d.

3. Orta 1 de babam beni bir okula yazdırmış, cahil olduğu anlaşılınca beni de Almanca sınıfına vermişler, babama bu devirde Almanca öğrenilir mi, zaten bir sürü Almanca bilen var yanlış yaptın düzlettir dedim, oralı olmadı.

Neyse başa gelen çekilir diye okula devam ederken ertesi hafta çok sert bir müdür yardımcısı sınıfa geldi. "Bu sınıfta ... " derken ben hemen elimi kaldırdım.

"Sen benim ne diyeceğimi biliyor musun da el kaldırıyorsun" dedi.

Ben de
    "Bu sınıfta İngilizce sınıfa geçmek isteyen var mı diye soracaksınız" dedim.

"Tamam sen gel" dedi, bir kişi daha deyince bir sürü kişi el kaldırdı birini seçti.

Bu da ilginç bir hikaye.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Buraya yeni gelen genelde gelirken üç hafta bilemedin bir ayda voleyi vurup gidiyim ister, ama malesef bu işler öyle olmuyor, sonra açtığın poz. ile evlenmek zorunda kalıyorsun.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Buraya yeni gelen genelde gelirken üç hafta bilemedin bir ayda voleyi vurup gidiyim ister, ama malesef bu işler öyle olmuyor, sonra açtığın poz. ile evlenmek zorunda kalıyorsun.
    vob müthiş soygunlar yapılıyor....eskiden daha azdı ama şimdi müthiş....ekim vade düşüş dsınırlırlı oluken ....ağustos kontratları endeksinde altına düştü yorumunu alalım....

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    vob müthiş soygunlar yapılıyor....eskiden daha azdı ama şimdi müthiş....ekim vade düşüş dsınırlırlı oluken ....ağustos kontratları endeksinde altına düştü yorumunu alalım....
    Tam soygun yeri, o yüzden vob yapmayın diye arada uyarılar yapılır.
    Ben kendimce yorumlamıştım, sanırım gözden kaçmış olmalı.
    Akşam kasanın durumuna bakalım henüz veriler güncellenmemiş
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist kırmızı kapanış yapmadı, ne olduysa ağustos vadede oldu, yapılan işler tamamıyle ağustos vadeye yönelikti, heralde lönkcü abilerden biri yüklü poz. kapatınca karşısına da alıcı çıkmayınca makası eksiye vurdurdu diye yorumladım.
    Hamdım Piştim Yandım

dünya borsaları resmen çöküyor an itibariyle......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Doluşun,doluşun,Son koltuklar,lütfen Titanik yolcusu kalmasın.

YTD

Sayfa 513/1000 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •