Sayfa 170/218 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yok hocam. Aldilar kontratlarimi...Kulli zarar...
    Geçmiş olsun, demek ki sürüden ayrılanı kuzular yiyormuş, piyasa ile inatlaşmamak lazım Sn.Ayvagöbek
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Boyle twitler gozume carpmisti. Valilik aciklama yapmis.

http://www.superhaber.tv/ufo-belgele...i--65181-haber
    amaç ne acaba

3.  Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    amaç ne acaba
    Ortalığı karıştırmak, internet ortamında yazılan çizilen herşeye "şüpheyle" yaklaşmak lazım, buna her türlü forum ve kişi dahildir, bu forumda bile borsa 70.000 lerdeyken gelip algı operasyonu yapanlar oldu sonuç buna kapılanlar gümledi... Bu haberi yapanlarda bir deneme yapıyor olabilir, ne denemesi derseniz şuan bilemiyorum...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=996&page=169

Geçmiş olsun yegen

Büyüyünce sende kazanırsın

https://www.youtube.com/watch?v=mIdvzCd9tPQ 3.08-10
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    üstüne de tüy dikeceksiniz illa ki. bırakın ayva göbek kardeşimizi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. Vatan Partisi genel baskan yardimcisi Prof.Hakki Keskin ve Mehmet Turgut istifa etmis.

Adalet yuruyusu ve yargi ile ilgili aciklamalari bir tarafa birakirsak, Hakan Fidan'i destekleyip, Hulusi Akar'a saldiriyorlardi. En son Mutercimler de bunlara katilmisti.

Ayni oyun yillar once Taraf ve Dogan Medya arasinda oynanmisti. Taraf Gazetesi, Tsk'ya saldirip, Tayyip Agami desteklerken, Dogan grubu, Tsk'yi savunup, Tayyip Agama saldiriyordu.

O partide aklini basina toplamasi gereken cok sayida asker var.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    ayvagubaak pozisyon var mı bu vade!?

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=470&page=529
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    sen jeopolitik yaz.
    geçmiş olsun bir dahakine kazanırsın.
    seviyoruz seni.
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben insan sevmiyim ben bu topici seviym
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun, demek ki sürüden ayrılanı kuzular yiyormuş, piyasa ile inatlaşmamak lazım Sn.Ayvagöbek

Ben ,Sayın ayvagobeknuri'ye bir soru tevcih ettim ,zatıalileri fakir bendenize cugap verdi ..cugap bana idi ..Ve ,

Fakat ..MAŞALLAH herkeşler bu cugaba atladı ...fakir bendeniz de cesaret alarak aynısının tıpkısını yazdım :

Geçmiş olsun ...Bi daha ki sefere kazanırsın yazdım ...

Problem ne!? Tüy dikmek ne demek? Hadise ne yaneeee !?Hadise bu mu yani,biraz akıllı olalım lütfen

zuhhahahahahahahahahaaa
    Hayat hoş gerisi boş

8. Abi ben anelezimden eminim yine shortlayacem...Deve tuzagi abi...

Yaliniz 2, 5 aylik sikinti, saglik sorunlarina sebep oluyore...

Bir ay once sag kolda uyusukluk, dirsekte elektrik carpmasi gibi bir his oldu. Abi ben kendi teshisimi kendim koyuyom biliyon nu? Heman teshisi kodum, tunel karpal. Fizik tedavi hareketlerini googledan buldun, 3 gunde duzelttim. Ara ara yine hareketleri yapiyon.

5 gun once, haziran vadenin bitiminde ise sol kaşin ustunde bir agirlik, kaşi yokari kaldirinca bir agri olma mi...Heman teshisi kodun, sol frontal sinuzit.

Antibiyotige karsiyin ben...Bir bardak suyun( su 42 derece olcek) bir seker kasigi tuz, bir seker kasigi karbonat koyup, suyu burnuna cekip iyice yikacen, tikanikligi acmaye calisceyn. Ayni sudan gargara da yapabilirsin. Sabah aksam birer defa yapilirsa 3-4 gunde aciliyore. En az antibiyotik kadar etkili. Acilmazsa kurutulmus papatyayi suda kaynatip, buharini icine cekebilirsin, ikisini birden yapinca kesin acilir.

Bir akrabam menenjit olmustu. Hastaneye gittim, genc bir hasta getirdiler. Dohturlar bunu menenjit saniyorlar. Omuriliginden sivi aldilar, 10 gun hastanede yatirdilar. Lem menenjit degilmis, cocuk sinuzit cikti. Sogutma sektorunde calisiyormus, buzdolaplarin tamiri esnasinda cesitli gazlari kokluyor tabi, acayip tikanmis.

Abi bu tur saglik sorunlari sinyaldir. Daha buyuk sorun cikabilir. Rakimi yuksek yerlerde, yaylalarda dolasmak lazim, vucutta hangi mineraller eksikse onlari tamamlamak icapeder. Mesela Molibden'in bile eser miktarda olmasi lazim.

Stres kotudur be ya...Dikkatli olun....

Sayfa 170/218 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •