Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    iki konu hakkında hangi aday söz verirse ( muharrem i. hariç ona oy yok benden ) o adaya oyumu vereceğim. erkan baş olur , k. kılıçdaroğlu olur , bağımsız biri çıkar o da olur. yeter ki iki konu hakkında söz versinler. birisi sokaktaki köpekler probleminin çözülmesi , onları uyutmadan konforlu barınaklarda kısırlaştırarak yaşatmaları konusu. diğeri de tarsus kazısında neler bulundu ve bu bulunanlara ne oldu ve bu olay bağlamında uluslararası ilişkilerde neler yaşandı ? isterse hasan mezarcı adayım desin bu iki konu hakkında söz versin ahan da oyum mehdiye
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    dikkat edin bakın bütün siyasi liderler tarsus kazısı konusunda sus pus oldular. bu iş çanak çömlek işi değil.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu arada bisttin palası hakkaten çok ballı, yarın global borsaları özellikle dowu feci şekilde zopalıyacaklar diye düşünüyorum.
    hayırlısı bozkurt..keşke memedabi de olsa...

Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vob,yapmayın arkadaşlar.Gercekten samimi konuşuyorum.3/5 kontrat ile heyecan olacaksa o başka..

Yüzlerce ky. vobda batığına şahit oldum.Hele son zamanlarda Kumar oldu.Gunde batırmaya yönelik 17.000 puanlık hareket oluyor.

Hisse senedi en mükemmelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    dikkat edin bakın bütün siyasi liderler tarsus kazısı konusunda sus pus oldular. bu iş çanak çömlek işi değil.
    orjinal tevrat gibi söylemler var...

6. Burada kamuda uzak durun kamudan uzak durun diye üstadlar vardı .

Herkes onları dinleyip uzak durmuş sanırım her gün tavan tavan gidiyorlar mübarek

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku

Bursa da el konulmuştu kaçakçılık yapanların sakladıklara şeylere

8-10 milyon dolara satacaklarmış 2014 yılında diye duymuştum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hele short, Rüzgâra karşı yürütmektir.Arkadaslarimin çoğu shortta battı.Oturdum,çok uzun hesap yaptım

16 yıllık vob hayatımda zararlarım shortta olmuş.. eğer sadece long flat olsaymışım şimdikinden çok daha varlıklı olurmuşum.Bunun için Artık Asla short yapmama kararı aldım.Sistem sat dediğinde flat olup bekleyeceğim.. tek yönlü bir vob ile devam edeceğim..

Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •