Hadi biz fakir geldik fakir gidecez, zevkine bi ceton iki ceton takılıyoruz, gerçi şuan 5 ceton oldu.
Hayır yani anlamadığım 3000 den makinaya 200 dene lönk ceton atıpta nasıl zarar edilir, o kısmı pek anlayamadım. Ayrıca 4.5 dan vakvak deyipte 6.6 olunca nasıl zararda olunur, o kısımda pek karışık ya neyse sağlık olsun. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor bi gün mutlaka sizde kar edersiniz.![]()
Hamdım Piştim Yandım
Geçmiş olsun. Long flat dediginizi ben çok gördüm ayrıca daimi ayılarla bile yazistiniz ama uymamissiniz. Bazen basiret bağlanabiliyor. Ben ne zaman psikolojimi duygusuz yapıp sistemime uygun hale getirdim de rahatım.
Gerçi kaldıraç işi margin işi çok pis burada her saniye hesap yapılması gerekiyor. Devamlı excel önünde pozisyon değerlemesi yapılması gerekiyor. Gereksiz riske girmek. Bir jeton atacağına on jeton spot daha mantıklı bana göre
Tekrar geçmiş olsunRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen yine de kamudan uzak dur[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakvak defalarca aldım,sattım.. 3.50 den bile aldım.. her seferinde kar ettim..Ama bu sermayenin %5 iyledir..
200 kontrat işinin geyik olduğunu zaten ifade etmiştim.
100 kontratti ve 3.080 gibi kapatmıştım..
Burada 14 Temmuzdan beri 80.000 puanlık bir vob yukarısından bahsediyoruz.
isimlerini genelde sabahları epey kardaydım.. sonra hop yukarı.. anca stoplardım
Vakvak burada yazdım.akp gidecekse en mükemmel hisse olur
Ama akp gitmezse yine üzerinde max. baskı olur.
Nuri hoca kanalında ,temmuz ayı ortasinda; Borsada hareket beklemiyorum.Agustos sonuna kadar yatay,aşağı hareket bekliyorum.Gidin tatilinizi yapın...ısrarla ifade etti.
Borsa 2350 den 3150 ye geldi...
ve Hocamız artık her pazar kanalda yaptığı yorumları yapmıyor...Artık kanala çıkmıyor
Yer İmleri