Sayfa 579/1000 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    teşekkürler sn.yemekci..
    Zoruma giden bizzat yazdığım temel ilkelere uymamak...ve yorumla voba yaklaşmak.
    Sizinle hemen hemen piyasaya aynı bakıyoruz.
    Buralardan düşüş bekliyoruz
    Bende düşüş bekliyorum
    Global tsunami bekliyorum
    Ama biz bekliyoruz diye olmuyor işte
    bu düşünceler de yanlış yaptırıyor
    yinede bundan kurtulmak kolay değil.
    Yazmak elbet kolay
    Ben bunun çaresini
    pay vadeli devamli long
    önemli dirençlerde endeks şhort olarak hal ediyorum
    mesela
    şuan ikiye bir, pay vadeli long endeks şhort var
    böylece o hastalığı kısmen bertaraf ediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    THEDOX ceosu fatıh efendı de yakalnmıs A rnavutlıkta
    şimdi yakalama serileri başlar...

baktılar pabuç pahalı herşey ortada...

sedat peker titretti finansal piyasaları...

3. Yanlış anlamayın ama yine spotcu olduğumu belirterek(spotcuların burada yorum yapması gıcıklık olarak görünmesine rağmen) yorum yapmak istiyorum. Burada gördüğüm genellikle "ben seni yendim sen beni yendin" şeklinde... Bu foruma girdiğimde kim ne diyor piyasa nasıl biçiminde yorumları izlemek ona göre kafamdakilerle harmanlamak şeklinde idi. Ama çok sabit fikirli ve pozisyonlanmalarinin altının çok dolu olduğu şeklinde bir sürü kişi görüyorum. Takas takibi, çizgilerin takibi, genel konjonktür vb. bir sürü değerlere göre herkes pozisyonlanmis. İşin garibi herkes haklı ama kaldirac pozisyonu almak tam bir disiplin ve karşınızdaki yamyamlarin ne yapacağını hissetmekten geçiyor. Bunu da karşı pozisyondakinin arkadaşı değilseniz çok zor. Her seferinde herif karşı tarafta biriktiriyor hop patlat yine yoluna. Spotta da yapılıyor ama kağıt addin aynı kaybettigin yok. Sonra tekrar yukarı. Diyorsun bir pislik var bu işte bu seferde pozisyonsuz kalıyorsun. Ne anladık bu işten? Sedat Peker spottaki mevzulari anlatırken ki işin herhalde yüzde biri bile değildir, viop ta olmaması imkansız.
    Spotculari sevmeyebilirsiniz burada yazmaları anlamsız gelebilir ama sonuçta bu kazanan ile kaybeden arasında bir iş.. Ben kaybediyorum ama viop cuyum siz triskasiniz muhabbeti absürt. Zamanında Forex e bulaşmış bir adamım. O piyasada bile dolabın kralı varken burada serbest piyasa olmasını beklemek komik.
    Sen ne yapıyorsun derseniz benim işim aynı parayi döndürerek ekleme yapmadan lot artirmaktir. Geçen seneki bir kagittaki on lotum bu sene yirmi lota çıkmışsa ve kağıt hala değerli ve yukarıya gidiyorsa ben kazanmıştım demektir.
    Saygılar...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    orjinal tevrat gibi söylemler var...
    Oneymis qcarmisijiz biraz hocam.bende altin felan buldular sandım..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Yani önemi ne ona bianen sordum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Benim duyduğum da barnabas incili imiş. Adamların bütün inanacini değiştirecek şekilde farklı imiş mevcut incilden. Dünyanın en büyük holdingi Vatikan açısından sıkıntı yaratır.
    Gerçi bizimkilerin bu işlerle işi olmaz akceli işler daha önemlidir. Altın bulmuşlardır onu da iç etmişlerdir. Gerçi bunlar müzedeki Karun hazinelerinin en değerlisi denizatı broşu mu neydi onu bile çaldimışlardı. Onun son durumu ne oldu bilmiyorum
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yani önemi ne ona bianen sordum
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. En az 5 yıl sürecek bir trade sürecine girmiş bulunmaktayız tabiki kolay olmayacak teminatını ve poz sayısını iyi ayarlayan kazanacak para burda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vobda sistem olmadan olmaz.Yuzlerce sistem yaptım,denedim..Long/flat sistemlerin kazancı 3 kat daha fazla..Sebebi,borsaların uzun vadeli hep yukarı olması ,enflasyon,büyüme...

Belkide bu yüzdendir son 30 işleminin kazancı düz eğri olan bir short sistem bulamadım.Son 30 işlemi düz kazanç olan bir sistem zaten ilk 5 sinyalde %90 kazandırır..Ama shortta BEN BULAMADIM.bulsaydim o sistem,shortta olsa kullanırdım..

Kanalmış,direnç vs...bunlar hikaye (vobda)

Sayfa 579/1000 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •