Zibille GYO doldurdular borsaya. Yazık.
Zibille GYO doldurdular borsaya. Yazık.
https://twitter.com/insanocontext/st...gS2yf-LonJRIUA
Borsada sığ tahtada trade eden KY misali
Yine 12,84-13,26 hareket çekti alt- coin yakalayana
Turcas iyi gitti. TSKB de göz göre göre kaçtı. MAC'ta yüksek ağırlıkta olduğu için bir ara krediyle biraz almıştım. Birkaç yıl önce de orada böyle bir yükseliş olduğu için tekrar piyango vurur mu diyordum. Ancak ben bu bankaların değerlemesinden hiç anlamıyorum. Okudum ettim faaliyet raporlarını şirket sunumlarını vs. ama ucuz mu pahalı mı içsel değeri nedir hiç bir fikre ulaşamadım. Tarihsel fiyatlarına bakınca, benzerlerine kıyaslayınca, fonların ne alıp ne sattığına bakınca, alınabilir tutulabilir diye düşünülüyor, ama kendi aklınla bir değerleme yapma imkanı olmadığında insan yaptığına güvenemiyor. Yalan yok Mart gibi 1.3 lira iken almıştım. Sonra böyle yatırım olmaz deyip sattım. Migros TAV vs. bunlar ne yapıyor işleri nasıl gidiyor gelecekte ne yaparlar bakılabiliyor anlaşılabiliyor tahmin edilebiliyor ama TSKB'de kendi adıma hiçbir öngörüde bulunamadım ben. 1.3'ten 4.8'e neredeyse 4'e katlamış mübarek. Neyse artık Turcas'la avunacağız çok şükür o var elimizde![]()
Geçen yıl benim oğlanın ortaokuldaki sınıf arkadaşları bitcoin başarılarını anlatıyorken oğluma bu 60.000'den 10.000'e düşerse şaşırmam demiştim. O zamandan beri bitcoin düştükçe çocuğa bak gördün mü diyorum aklına iyice kazınsın diye. Yeter yüz kere söyledin anladık asla kriptopara almayacağız diyor mesaj yerine ulaştı![]()
Yer İmleri