Sayfa 608/1000 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop XLIII

1. vak vak vardı bende az da olsa 4.8'den verdim iyi gitti deyi

en dibinden de almışım herhal 4.8 de bile iyi gitti diye sattım

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kamularda yörüngeye kitlenme çalışmaları...
    11 de yazdım...3 saat sonra kitlendi...

3. Bu pasta ne diyor
    Bana göre bizim borsanın ne kadar kontrollu olduğunu söylemekte
    (Alanda satan da aynı grup) (arada ezilen bizler )

Bu büyüklükte sözde satışlar varken
    endeks artıda
    yersen

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    itibar veremedim cevaplarınız için sizlere teşekkür ederim
    Rica ederim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. Kapanisa dogru celiklerde beklentim var ama bakalim kismet.. Hurda demir falan baskiliyor deniyor ama ben anlamam o islerden grafiksel olarak bence toparlanmali artik.. Endeks bozarsa olmaz diyecegim ama endeks bozmasin diyede devreye girebilir... )

yanilma olasiligim yuksek kimseyi etkilemek istemem.. kismet.

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    iki kirmizi arasinda toplayip yesil kirilimi ile guzel kazandirmisti . ama kirilim sonrasi saglikli bir gidisat icin yesil e 1 sefer dokunup yoluna devam etmesini istemistik ama yapmadi bir kismini 18 den bir kismini daha yukarilardan vermistim elimde 45kg kadar fiziki birakmistim oda evladiyelik oldu
    Yesil ile fibo 78.6 si suan ayni rakamlara denk geliyor 15.50-15.60 civari

Teşekkürler bunu da kaydettim.

Gümüş ons için 15.5'lar demek altın da 1560'lara gidecek demektir diye düşünüyorum, oralara gelirse ben de sizin gibi fiziki işine girerim.

Gümüşten bu zararlara alışkınım onsunu 15'lerden almıştım korona döneminde 12'lere gitti.

Reddit'te daha önce Gamestop için yapılmış olan organize alım gümüşe de yapılmıştı onlar da belki grafiğini bozdu biraz, onsu birden bire 28 bandına çıkmıştı.

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Kapanisa dogru celiklerde beklentim var ama bakalim kismet.. Hurda demir falan baskiliyor deniyor ama ben anlamam o islerden grafiksel olarak bence toparlanmali artik.. Endeks bozarsa olmaz diyecegim ama endeks bozmasin diyede devreye girebilir... )

hurda demir ukrayna ve rusyadan alıyorduk ....malum savaş koşulları.....

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Kapanisa dogru celiklerde beklentim var ama bakalim kismet.. Hurda demir falan baskiliyor deniyor ama ben anlamam o islerden grafiksel olarak bence toparlanmali artik.. Endeks bozarsa olmaz diyecegim ama endeks bozmasin diyede devreye girebilir... )

Halk tavan olur. Bankalari yine alırlar sanayi de dünkü yerine gelir stop.ytd

Sayfa 608/1000 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •