Sayfa 622/1000 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Asıl bu günden sonrası önemli ben kendi adıma daha fazla nakitli ve işlem yapacak olsam > pozda kısa stoplu bir süre devam ederim
    Çok fazla marj olan bu vadede, böyle kapanışı normal görmek lazım.
    Ne yaptılar ne ettiler viop30 un en tepede gördüğü rakamın civarında vadeyi şu an kapatıyorlar.

helal olsun

2. Gumus su olursa altin su olur diye tahminde bulunmak dogru olmuyabiliyor
    endekslerde de olasi bir geri cekilme olursa bu sefer pasif fonlarin satislari gumus fiyatini altindan daha hizli asagiya cekiyor

Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Teşekkürler bunu da kaydettim.

Gümüş ons için 15.5'lar demek altın da 1560'lara gidecek demektir diye düşünüyorum, oralara gelirse ben de sizin gibi fiziki işine girerim.

Gümüşten bu zararlara alışkınım onsunu 15'lerden almıştım korona döneminde 12'lere gitti.

Reddit'te daha önce Gamestop için yapılmış olan organize alım gümüşe de yapılmıştı onlar da belki grafiğini bozdu biraz, onsu birden bire 28 bandına çıkmıştı.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

0,19 için mi kırdın beni pala

yazdım hesaba

4. Gazprom CEO'su: Kuzey Akım 1 Rusya karşıtı yaptırımlarından dolayı %20 kapasiteyle çalışıyor - Tass

Gazprom CEO'su: Yaptırımlar nedeniyle Kuzey Akım 1 ekipmanının büyük ölçüde bakımının yapılması mümkün değil

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok dayucuğum sana üüle geliyordur, herif uzl. mayı 3450 üstünde yapıcak kafayı koymuş, ekime taşındık biz ailecek
    Yıllarımı verdim ben bu işlere, hiç sekmez

Gerçek savaş yarın ekim vadede
    Hamdım Piştim Yandım

6. İnsanı Strese Sokan 10 Şey:

1- Kalabalıklar
    2- Karamsarlık
    3- Maddiyatsızlık
    4- Gelişmemek
    5- Çok düşünmek
    6- Özgür olmamak
    7- Gelecek kaygısı
    8- Sınır koymamak
    9- Kronik hastalıklar
    10- 'Hayır' diyememek

eksi kapadı

8. Amerikan yatırım bankası JPMorgan'ın Frankfurt ofislerine "Cum-Ex soruşturması" baskını

BERLIN (AA) - Merkezi New York'ta bulunan Amerikan yatırım bankası JPMorgan Chase & Co'nun Frankfurt ofislerinde, Almanya tarihinin en büyük vergi sahtekarlığı skandalı olarak bilinen Cum-Ex soruşturmasına yönelik arama yapıldı.

Köln Savcılığı tarafından yürütülen Cum-Ex skandalı soruşturması kapsamında yetkililer tarafından JPMorgan Chase & Co'nun Frankfurt'taki ofislerinde arama gerçekleştirdi.

Köln Savcılığı tarafından, söz konusu skandala ilişkin soruşturma kapsamında, geçen yıllarda Cum-Ex olarak adlandırılan işlemler yoluyla vergi kaçakçılığı şüphesiyle Münih, Hamburg ve Frankfurt'daki Barclays'in ve yatırım bankası Merrill Lynch'in şubeleri de dahil birçok finans kurumlarının binalarında aramalar yapılmıştı.

Almanya'da "tarihinin en büyük vergi sahtekarlığı skandalı" olarak bilinen Cum-ex soruşturmasında, ülkede başta bankacılar olmak üzere varlıklı yatırımcılar ve avukatların sistematik olarak devletten, hiç ödemedikleri vergilerin geri ödemesi için karmaşık hisse senedi anlaşmalarına imza attıkları ortaya çıkarılmıştı.

Ülkenin tanınmış ceza savunma avukatlarından Strate, şubatta Başbakan Olaf Scholz ve eski Hamburg Belediye Başkanı Peter Tschentscher'ı Cum-ex skandalında vergi kaçakçılığına yardım ve yataklık etmekle suçlayarak suç duyurusunda bulunmuş, iki SPD'li politikacıyı 2016'da Hamburg merkezli Warburg Bankasının Cum-ex hisse senedi anlaşmalarıyla devlet hazinesinden aldığı 47 milyon avroluk vergi iadelerini zamanında geri talep etmemekle suçlamıştı.

Alman basınında da Scholz'un, Warburg Bankası ortaklarından Christian Olearis ile birçok kez görüştüğü ve tavsiyelerde bulunduğu, Warburg Bankası'nın da SPD'ye 2017'de 45 bin avrodan fazla bağış yaptığı ifade edilmişti.

Scholz, 19 Ağustos'ta ise Hamburg Eyalet Meclisi Araştırma Komisyonu'nda milletvekillerinin skandala ilişkin sorularını yanıtlamıştı.

Alman vergi uzmanları, Cum-ex ile devlet hazinesinin 2005-2011 döneminde milyarlarca avro zarara uğratıldığını belirtiyor.

Alman yetkililerine göre, soruşturma dört kıtada yaklaşık 100 bankayı ve en az 1.000 şüpheliyi kapsıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 622/1000 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •