Sayfa 171/218 İlkİlk ... 71121161169170171172173181 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ortalığı karıştırmak, internet ortamında yazılan çizilen herşeye "şüpheyle" yaklaşmak lazım, buna her türlü forum ve kişi dahildir, bu forumda bile borsa 70.000 lerdeyken gelip algı operasyonu yapanlar oldu sonuç buna kapılanlar gümledi... Bu haberi yapanlarda bir deneme yapıyor olabilir, ne denemesi derseniz şuan bilemiyorum...
    Biraz kuzuyum biraz uzun...
    Biraz gaddar az biraz beybaba...
    uzuncagatay öldü yenicagatay dirilir umuduyla bekliyoruz...
    son 4 ay...doğum (ÇÖKÜŞ) İÇİN...
    Mart 11 son tarih...
    http://www.hisse.net/forum/showthrea...6#post13814156

11 Mart gayrımenkul sektörünün çöküş tarihi olabilir...
    Tamamen tarıma geçişin...
    O yüzden o tarihi verdim ille de mucize isteyen çok insanı bir süre susturur...
    http://www.hisse.net/forum/showthrea...8#post13855478

2. Son Dakika Türk @SonDakikaTurk
    ·
    3d

Fransız gazetecinin 'Türkiye'de bağımsızlık olur mu?' sorusuna yanıt: O biraz sıkar
    Acil gundemde olan sorun Kibris meselesi. Bu konuyu, bu foruma girip ayvagobek nikini aldigim gunden beri yaziyorum. En az 16 ay oldu. 3 gun once, Turkiyenin onune gorusmelerin devami icin sart olarak "Turk askerinin Kibristan cekilmesi" net ve acik olarak konuldu. Sayet Tsk Kibristan cekilirse, Kibris teslim edilmis demektir.

Binali, artik Kibris sorununun cozulmesi gerekir seklinde yavsakca bir aciklama yapti. Kibris bizim icin bir sorun degildir. Bizim Kibrista hicbir sorunumuz yok. 1974'de Kibrisa harekat yapilmis ve sorun cozulmustur. O gunden bu gune Rumlar ve Turkler ayri ayri baris icinde yasamaktadirlar.

Tayyip agamdan aynen yukaridaki gibi net bir aciklama bekliyoruz.

3. Bu forumda kamuoyu olusturmak mumkun degildir. Bu forumdaki yatirimcilarin hepsini toplasan tirnagin ucu etmez.

Siradisi keyif nickli kisi, belki 10 seneden fazla zaman once platoda analez yapan biriydi. Kuzu kadar olmasa da borsanin efsanelerinden biridir. Borsada kucuk yatirimci belirleyici degildir. Ne algisi yapacak?

Pozisyonu var, geliyor baslik aciyor ve sentimente bakiyor. Kendinizi fazla onemsemeyin...

4. http://www.yeniasya.com.tr/dunya/fil...-deprem_437228

Filipinler'de 6.9 büyüklüğünde deprem
    Bence depremlerin cogalmasinin sebebi, kayagazi ve kaya petrolu faaliyetleri. Bu faaliyetler fay hatlarini tetikliyor.

5. yoldaşlarını yine mezbahaya göndermiş.
    bu kaçıncı?
    jet fadıl gibi mübarek.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. https://www.cnnturk.com/ekonomi/robe...ampaign=buffer

Robertson: Dolar/TL'de 3,38 seviyelerini görebiliriz
    Charles Robertson, yatırımcı için Türkiye'nin hala kar getirisi yüksek bir alternatif olduğunu vurgulayarak, Türk tahvillerinin hala 2 haneli getiri sağladığını, bunun da gelişen ve gelişmekte olan ekonomiler içerisinde çok sık rastlanır bir durum olmadığını söyledi. Robertson, "Fon yöneticisi olsaydım satın alırdım." dedi.
    Bu Robertson, 1990larda Soros' la beraber Hong Kong merkez bankasina saldiran Robertson'un bir akrabasi olabilir mi? Hong Kong Merkez Bankasinin basindaki Robert Yaam bunlari feci yamultmustu...

7. Forumler ve ky konusunda katılıyorum, ufak ısler bunlar. Yalnız Kıbrıs konusu bızı asıyor be nurı...Sanırım farkında olmadan dayatılan bır plan var ve bızımkıler bu oyuna gelecek, Cunku cavusoglu bır kac gun once, rum tarafını toplantılarda yazılan cızılenlerı dısarı sızdırıp bızı zor durumda bırakmakla ıtham ettı. Yanı ortada donen gızlı ısler de var. Bak sana tarafları saıyorum; UN,UK,EU,ABD,ısraıl,GREEK ve BIZ. Burada belırleyıcı olanlar bız,ab ve uk bana gore. Ama sana su kadarını soylıyeyım, mart sonuna dogru kıbrıstaydım ben. Belkı bılırsın meshurdur meyhanelerı oranın sessızce konusuluyordu ve duydugum suydu; camlıbeldekı tumenın oldugu arazı satılmıs. Saka degıl askerı arazı lan orası

Sayfa 171/218 İlkİlk ... 71121161169170171172173181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •