Sayfa 675/1000 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Var bir hayalim...
    1600-200sp
    1250+-25 altın
    1600-800 bist

40+ faiz <15 kur...
    Onların hiç biri gerçekleşmez, vur dedik öldürdün sende tam ayu çıktın yahu o değilde kuyumcu beni aradı abi sen bi daha benden mal alma dedi, Aldığın günden beri altın paraşütsüz düşüyor dedi. Bendeki zarar kol gibi oldu 1020 den aldıydım gram başı 30 gayme geçirdiler,yazık kuyumcudada bol miktarda stok varmış ondan suçu bana atıyor olmalı, sanki ben düşürüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

2. Sabahtan beridir helikopterler uçup duru
    Ankarada bisi mi oldu anlamadım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Onların hiç biri gerçekleşmez, vur dedik öldürdün sende tam ayu çıktın yahu
    WEF tayfasının safkan OÇ olduğundan eminim o yüzden olur....
    1200 altın el mecbur gelecek.. (algo zorunluluğu)
    15 ay say... tarih yazacak soysuzlar.
    Memento mori

4.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Vakıf geceye ful long girdim. Us o beni alacak ya ben onu 5.5 tavan yapmis tahtaya full long girmek için yürek lazım herhalde. Vadekisinde bugün %12 oranında yeni poz açılmış. Poz sayısı nötr yada azalsaydi shorttan batanlar mecburiyetten kapandı diye düşünüp dönüş olabilir diyecektim ama kasaya 100 bin yeni jeton. Sanırım 5 tavandan sonra bu kadar yeter eksi piyasada dönüp taban olur diye yeni shortcular gelmiş olmalı. Cunku özellikle gün içi piyasa aşağı doğru her salındiginda vakıf oralı olmadı. Hatta son 30 dk bir ara abandilar yukarı ana düşüş hizlaninca gevşedi. Bu tahta yarın donmesse buralardan yeter artik diyenleride batirirlar. Dönerse gatan gibi 3 günde pert olur.
    Ya da adam spotta satmayayım kıllanmasınlar diye vadeli de alıcı varken vereyim diye düşünmüş olabilir mi?

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Çok gecmiş olsun.
    Hepimiz her an magduru olabiliriz bu kaos trafiğin...

Trafik kuralları hepimiz için.
    Nasıl olacak da bu kuralları uygulamak için alarm verilecek?
    benimde arkadaşımın oğlu ankarada trafik kazasında hakkın rahmetine kavuştu..otomobil kaldırıma çıkmış
    4 ay bitkisel hayatda kaldı sonra vefat etti ... bugün taksiciylede konuşuyouruz.... anca çok kodaman biirlerini canı yanacakki halkın lehine karar alsınlar....o da martılardan dertli havadaki değil ama caddelerdeki...

y.t.d.

6. Bende spot ördek var. Kankası bu gün sinyali verdi. Yarın tekmeyi basacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ya da adam spotta satmayayım kıllanmasınlar diye vadeli de alıcı varken vereyim diye düşünmüş olabilir mi?
    Zaten adamlar spotu alıp vermedwn önce viopta poz ayarliyorlar ve düğmeye basıyorlar komplo teorisi bitmez aliyorlarsa almak, satiyorlarsa satmak lazım. Vakifa girmesydim ykbnk full long olurdum %7-8 artı yukaridayken bile. Piyasa dusmese tavan olacaktı. Yarın vakıf ekşi olurda anında short olurum. Donerse burdan doner donmesse çok ilginç yerlere gider. Bir diğer konu vakıf vadelisi teorik fiyatın %1,5 üstünden işlem görüyor. Birileri long tarafında çok iştahlı. 5,5 tavan yapmış hissenin vedelisini birde teorik fiyatın üstünde longlama cesareti pek kişide olmaz. Ben teorik fiyatlara çok önem veriyorum viopta. Ön pozisyonlanmayi gösteriyor. Genelde hızlı yükselen tahtaların vadelileri teorik fiyatın altında gezinir çünkü ky her yerden shirt yapar dinecek diye bunda garip şeyler oluyor. Hisse uçmuş taban serileri ile birde teorik fiyatın üstünde işlem görüyor, ben ky yi shorta davet diye yorumladım ve girdim. Garan hariç diğer bankaların hepsi teorik fiyatın %1,5 üstünde işlem görüyor. Dün garanda boyledi bu sabah aldılar köpüğü.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sağ kolumu kullanamıyorum kaldırımda motorsikletli arkadan çarpınca kürek kemiğine vuran dayanılmaz ağrım olduğu içinde daha da nüksetti kol ağrısı .

Tek kolla da işlem açamadım pozlar elde patladı maaalesef
    Geçmiş olsun kardeşim

Sayfa 675/1000 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •