Sayfa 335/413 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. mali yapısını bilmessek, kabul ama barındırdığ potansiyel ortadayken inadına borsaya ayak uydurmayıp, aşşağı salması ahlak ile ilgili olduğunu düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    mali yapısını bilmessek, kabul ama barındırdığ potansiyel ortadayken inadına borsaya ayak uydurmayıp, aşşağı salması ahlak ile ilgili olduğunu düşünüyorum
    sevgili foton egegubre de öyleydi bak şimdi kıçı yanmış itler gibi bir aşagı bir yukarı koşturup duruyor bunun da zamanı gelecek ben esas hareketi 12 aylıkdan sonra bekliyorum şimdilik az birşeyle tetikde bekliyorum.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili foton egegubre de öyleydi bak şimdi kıçı yanmış itler gibi bir aşagı bir yukarı koşturup duruyor bunun da zamanı gelecek ben esas hareketi 12 aylıkdan sonra bekliyorum şimdilik az birşeyle tetikde bekliyorum.
    karlılık açısından evet 4. çeyrek milyar kar gelebilir... ama patron kontrolünde olan hisseye ivme verir mi bilinmez...

4. Şirket Yönetim Kurulu toplanarak, T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu’nun 25
    Temmuz 2016 tarihli açıklaması doğrultusunda, 22 Temmuz 2016 tarihli hisse geri alım
    kararına ek olarak, olağandışı gelişmelerin etkisinin asgariye indirilmesi ve Borsa'da Şirket’in
    paylarında sağlıklı fiyat oluşumuna uygun bir ortamın sağlanmasına katkıda bulunulması
    amacıyla ve Kurulun ikinci bir duyurusuna kadar uygulanmak üzere borsada nominal bedeli
    1.700.000 TL tutarına kadar olan kendi paylarının geri alımının gerçekleştirmesine ve söz
    konusu geri alımlar için ayrılacak fonun 40.000.000 TL olarak belirlenmesine karar vermiştir.
    Şirket, 31 Mart 2021 tarihine kadar nominal değeri 668.890 TL olan hisseleri 23.538.074 TL
    bedel ile geri alım işlemi gerçekleştirmiştir.

bu firmanın kararı, geri kalan nakitle pay alımları ne zaman başlayacak? diye sn patrona serzenişte bulunalım...

5. Benim gibi sabırsız davranacak K.Y lotlarına baskıyla sahip olmak ve hiç beklenilmeyecek bir zaman da,1-2 kap haberiyle hisseye gaz vermek isteyecekler,ama o zaman ne zaman...
    Tabii burda hissenin takas durumu önemli,son takas durumunu görebilen varsa,paylaşabilirse seviniriz.

6.  Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    Benim gibi sabırsız davranacak K.Y lotlarına baskıyla sahip olmak ve hiç beklenilmeyecek bir zaman da,1-2 kap haberiyle hisseye gaz vermek isteyecekler,ama o zaman ne zaman...
    Tabii burda hissenin takas durumu önemli,son takas durumunu görebilen varsa,paylaşabilirse seviniriz.

tam kan emiciler yıllardır hisselerini bizlerr al sat yapmadan taşırıyorlar , borsa fezaya çıktı bu daha
    tl bazlı zirvesine gitmedi gidemiyor, gel de bunlara iyi dileklerini gönderme ...!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,036
     Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    tam kan emiciler yıllardır hisselerini bizlerr al sat yapmadan taşırıyorlar , borsa fezaya çıktı bu daha
    tl bazlı zirvesine gitmedi gidemiyor, gel de bunlara iyi dileklerini gönderme ...!
    Senide kizdirdilra ya abi ne diyeyim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

8.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Senide kizdirdilra ya abi ne diyeyim
    sorma sn hocam,

Sayfa 335/413 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız