mali yapısını bilmessek, kabul ama barındırdığ potansiyel ortadayken inadına borsaya ayak uydurmayıp, aşşağı salması ahlak ile ilgili olduğunu düşünüyorum
mali yapısını bilmessek, kabul ama barındırdığ potansiyel ortadayken inadına borsaya ayak uydurmayıp, aşşağı salması ahlak ile ilgili olduğunu düşünüyorum
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Şirket Yönetim Kurulu toplanarak, T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu’nun 25
Temmuz 2016 tarihli açıklaması doğrultusunda, 22 Temmuz 2016 tarihli hisse geri alım
kararına ek olarak, olağandışı gelişmelerin etkisinin asgariye indirilmesi ve Borsa'da Şirket’in
paylarında sağlıklı fiyat oluşumuna uygun bir ortamın sağlanmasına katkıda bulunulması
amacıyla ve Kurulun ikinci bir duyurusuna kadar uygulanmak üzere borsada nominal bedeli
1.700.000 TL tutarına kadar olan kendi paylarının geri alımının gerçekleştirmesine ve söz
konusu geri alımlar için ayrılacak fonun 40.000.000 TL olarak belirlenmesine karar vermiştir.
Şirket, 31 Mart 2021 tarihine kadar nominal değeri 668.890 TL olan hisseleri 23.538.074 TL
bedel ile geri alım işlemi gerçekleştirmiştir.
bu firmanın kararı, geri kalan nakitle pay alımları ne zaman başlayacak? diye sn patrona serzenişte bulunalım...
Benim gibi sabırsız davranacak K.Y lotlarına baskıyla sahip olmak ve hiç beklenilmeyecek bir zaman da,1-2 kap haberiyle hisseye gaz vermek isteyecekler,ama o zaman ne zaman...
Tabii burda hissenin takas durumu önemli,son takas durumunu görebilen varsa,paylaşabilirse seviniriz.
Yer İmleri