mali yapýsýný bilmessek, kabul ama barýndýrdýð potansiyel ortadayken inadýna borsaya ayak uydurmayýp, aþþaðý salmasý ahlak ile ilgili olduðunu düþünüyorum
mali yapýsýný bilmessek, kabul ama barýndýrdýð potansiyel ortadayken inadýna borsaya ayak uydurmayýp, aþþaðý salmasý ahlak ile ilgili olduðunu düþünüyorum
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Þirket Yönetim Kurulu toplanarak, T.C. Baþbakanlýk Sermaye Piyasasý Kurulu’nun 25
Temmuz 2016 tarihli açýklamasý doðrultusunda, 22 Temmuz 2016 tarihli hisse geri alým
kararýna ek olarak, olaðandýþý geliþmelerin etkisinin asgariye indirilmesi ve Borsa'da Þirket’in
paylarýnda saðlýklý fiyat oluþumuna uygun bir ortamýn saðlanmasýna katkýda bulunulmasý
amacýyla ve Kurulun ikinci bir duyurusuna kadar uygulanmak üzere borsada nominal bedeli
1.700.000 TL tutarýna kadar olan kendi paylarýnýn geri alýmýnýn gerçekleþtirmesine ve söz
konusu geri alýmlar için ayrýlacak fonun 40.000.000 TL olarak belirlenmesine karar vermiþtir.
Þirket, 31 Mart 2021 tarihine kadar nominal deðeri 668.890 TL olan hisseleri 23.538.074 TL
bedel ile geri alým iþlemi gerçekleþtirmiþtir.
bu firmanýn kararý, geri kalan nakitle pay alýmlarý ne zaman baþlayacak? diye sn patrona serzeniþte bulunalým...
Benim gibi sabýrsýz davranacak K.Y lotlarýna baskýyla sahip olmak ve hiç beklenilmeyecek bir zaman da,1-2 kap haberiyle hisseye gaz vermek isteyecekler,ama o zaman ne zaman...
Tabii burda hissenin takas durumu önemli,son takas durumunu görebilen varsa,paylaþabilirse seviniriz.
Yer Ýmleri