Sayfa 686/1000 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Mart ayında hisseler almıştım..sonra cuzi kar ile sattım..

Aldığım hisselerin o zamandan beri ortalama karı %100 civarında.Başın ağrımadan kazanılacak olan kara bakın...

VOB,YAPMAYIN...
    Kapitalist sistemin en güzel ve en faydalı buluşudur hisse senedi piyasası. Vadeli işlemler ise pastanın üzerindeki çilek gibidir.

18 yıllık hisse senedi, 11 yıllık viop piyasa deneyimi ardından 2017 de yarı profesyonel olarak piyasada işlem yapmaya başladım. Kendimce mucize formülü buldum, burada da paylaştım defalarca.

Ov hisse senedi portföyü+kabak gibi rallilerde ek hisse senedi long+Kv düşüş trendlerinde hedge amaçlı short+ov düşüş trendlerinde hedge amaçlı ek short.

Bunu uygulayıp piyasayı yenemedim(piyasaya göre görece daha iyi kazanamadım) diyen varsa, geldin bedava eğitim vereceğim😊
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ederinde nir sürü senet de var ama ne long ne short yapmaya uygun olmadıkları için onları konuşmuyoruz
    nasılsın dostum.

y.t.d

3. ODAS VE KEREVİTAS yorumu yapacak var mı bunlara ilgi duyuyorum ama tamamen temel analiz cok ucuz geldiler

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin kapattığın yerden hulku şortladık dayucuğum paraları katlayım gelicem yanına
    erken başlamısın dayucum tikkatli ol hulk bu sağı solu belli olmaz..ben indexis şortta takılı kaldım bugün de düşmez bu meret..neyse akşam belkım son umut abd verisi ile belkım gevşer bu vobtrik...

5. vay arkadaş nedir bu ızdırap ya dün içtiğimiz şivas burnumuzdan geldi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    erken başlamısın dayucum tikkatli ol hulk bu sağı solu belli olmaz..ben indexis şortta takılı kaldım bugün de düşmez bu meret..neyse akşam belkım son umut abd verisi ile belkım gevşer bu vobtrik...
    Benim şortladığım kaat fışkırttırmazsa şaşarım, endekisi şortlamadım palaya bugün masraflı olmuyayım diye, artık tek tahtaynan idare edicez bugün, iki zopa yedik diye havaya giriyo şuna bak ya
    Hamdım Piştim Yandım

Bu forum bende hastalık yaptı .Doktora gitsem "acilen hisse net i bırakmalısın" diyecek biliyorum.
    Bırakırsam sağlık sorunlarımdan dolayı bırakırım.

y.t.d.

bu parabolik çılgınlıkların sonu fena oluyor. balyozu vurmak için bekliyorum bakalım.342.000 altında kapanış beklentim var.

Sayfa 686/1000 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •