Sayfa 268/354 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Ben bu son olaylardan sonra olaylara şu şekilde bakmaya başladım .

Belki şirket bedelsiz sermaye arttırmaya kararı var fakat SPK yönetiminin olayları yokuşa sürme ve piyasada dillendirildiği gibi rüşvet istemesi söz konusu olabilir.

Alarko-Carrier ise yarı yarıya yabancı ortaklı ve ortağı da USA da borsaya kote bir şirket ve böyle açıktan para ödemeler falan oralarda anlatılamayacak işler . O yüzden çok dikkatli olduklarını sanıyorum ve bu sebepten de yıllardır gerçekleşemiyor .

Belki yeni dönemde her şey çok daha farklı olacak .

2. Bu söylediğinize gerçekten inanıyormusunuz? Bedelsiz sermaye arttırımı için rüşvet!!! Bedelli derseniz onaylanması için hadi diyecem ama neyse....Eline üç beş belge tutuşturulan, sonra emir ile okutturulan, CIA nın bir tarafından yakalayıp, yalan yanlış öttürdüğü mafya bozuntusu na mı inanalım!
     Alıntı Originally Posted by Dr.Alcar Yazıyı Oku
    Ben bu son olaylardan sonra olaylara şu şekilde bakmaya başladım .

Belki şirket bedelsiz sermaye arttırmaya kararı var fakat SPK yönetiminin olayları yokuşa sürme ve piyasada dillendirildiği gibi rüşvet istemesi söz konusu olabilir.

Alarko-Carrier ise yarı yarıya yabancı ortaklı ve ortağı da USA da borsaya kote bir şirket ve böyle açıktan para ödemeler falan oralarda anlatılamayacak işler . O yüzden çok dikkatli olduklarını sanıyorum ve bu sebepten de yıllardır gerçekleşemiyor .

Belki yeni dönemde her şey çok daha farklı olacak .
    Son düzenleme : ha gaYreT; 01-09-2022 saat: 17:09.

3.  Alıntı Originally Posted by ha gaYreT Yazıyı Oku
    Bu söylediğinize gerçekten inanıyormusunuz? Bedelsiz sermaye arttırımı için rüşvet!!! Bedelli derseniz onaylanması için hadi diyecem ama neyse....Eline üç beş belge tutuşturulan, sonra emir ile okutturulan, CIA nın bir tarafından yakalayıp, yalan yanlış öttürdüğü mafya bozuntusu na mı inanalım!
    Sayın hagayret bu tür işlerin kokusu bile mide bulandırır şu ihtimali de göz ardı etmemek gerekir .Eğer bu tür işlerin kokusu yayıldıysa zamanlama olarak başvuruda bulunmak soru işaretleri yaratabilir yada acaba dedirtebilir noktasında gecikmiş yada erteleme seçeneği düşünülmüş olunabilir.

4. Oynayana değil oynatana bakmak lazım!!!
     Alıntı Originally Posted by ha gaYreT Yazıyı Oku
    Bu söylediğinize gerçekten inanıyormusunuz? Bedelsiz sermaye arttırımı için rüşvet!!! Bedelli derseniz onaylanması için hadi diyecem ama neyse....Eline üç beş belge tutuşturulan, sonra emir ile okutturulan, CIA nın bir tarafından yakalayıp, yalan yanlış öttürdüğü mafya bozuntusu na mı inanalım!
    Son düzenleme : ha gaYreT; 01-09-2022 saat: 18:41.

5. Fetöye saydırdım diye hisse nete yakışmayan üslup cezası yedik... Canınız sağolsun!

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

6. Zürriyetsiz k.pekler. verin 280 e bekliyorum... Haysiyet fukaraları...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

7. Şirketin, hisselerindeki hırsızlardan ne kadar komisyon aldığını çok merak ediyorum!!!!

TV ye çıkıp hisse fiyatı gerçeği yansıtmıyor demekle olmuyor bu işler, adamsan! gereğini yaparsın!!!!

Şirketin medya takip merkezine duyrulur! İlgililere bi zahmet iletiverin, işin iyice moku çıktı...

Son düzenleme : O'Sullivan; 02-09-2022 saat: 18:55.

8.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Şirketin, hisselerindeki hırsızlardan ne kadar komisyon aldığını çok merak ediyorum!!!!

TV ye çıkıp hisse fiyatı gerçeği yansıtmıyor demekle olmuyor bu işler, adamsan! gereğini yaparsın!!!!

Şirketin medya takip merkezine duyrulur! İlgililere bi zahmet iletiverin, işin iyice moku çıktı...

syn O sullıvan genel mud konusmasında dudulludakı fab satıp yatırım yapacaklarını soyledı yenı fab. ve tahmını 5 mılyon dolar dedı. dudullu fab kaca satılır sız hakımsınız bu konulara . 5 mılyondan fazla oldugu kesın sanırım kalan paracıklar ne kadar olacak kasa da onu merak ettım . tsk

Sayfa 268/354 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •