.
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.
Karakterinizi değil,
Paranızı kaybedin.
Çalı dibinde mi?
Bende çalının diğer tarafinda bekliyorum [emoji56]
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tukaş mı, kervt mi çok düşündüm bilancolardan sonra.
Tukaşin kar marji bana surdürülemez gibi geldi. Diger taraftanda domates fiyatlari konusuldugu gibi 50tl civarina gelirse müthiş karlar açıklayabilir tukaş.
Ama yine de kervt daha ongorülebilir oldugu icin tercihimi bundan yana kullandim. Umarim mahcup etmez.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
Karakterinizi değil,
Paranızı kaybedin.
*Piyasası Kanunu'nun 18'nci maddesi hükmü ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II.18-1 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliğ" çerçevesinde; Şirketimiz mevcut 31.200.000 TL (OtuzbirMilyonİkiyüzbinTürkLirası) kayıtlı sermaye tavanının, 2.000.000.000 TL (İkiMilyarTürkLirası)'ye artırılmasına ve yeni bir 5 yıllık süre (2022 – 2027) belirlenmesi amacıyla, yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahipleri onayına sunulmak üzere, Şirketimiz esas sözleşmesinin, "Sermaye" başlıklı 7. Maddesinin ekteki şekilde tadiline ve ilave olarak "Şirketin Maksat ve Mevzuu" başlıklı 4. Maddesinin, ve "Yönetim Kurulunun Teşkili Ve Bünyesinde Oluşturulacak Komiteler" başlıklı 11.Maddesinin ekteki şekilde tadiline ve bu kapsamda, uygun görüş ve izinleri alınmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na ve takiben T.C. Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına karar verilmiştir.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri