Artan

81,95 10 09:55
12,10 10 12:17
89,30 9.98 12:17
325,00 9.98 12:17
8,88 9.9 12:17
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 12:17
257,75 -9.96 12:17
14,49 -9.94 12:16
34,22 -7.61 09:55
36,82 -6.88 12:17
Azalan Hisseler

İşlem

3.209.190.446,32 12:17
2.952.069.977,80 12:17
2.853.688.468,05 12:17
2.841.761.673,50 12:17
2.752.372.164,18 12:17
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    orada tam bilgi verilmemis

soz konusu ilan kis aylari icin yani zaten cok ucuz olan gunler

Dusuk sezonda oteller zaten cok ucuz
    G. Amed abi, şu yazılanları götünlen okuma alışkanlığından vazgeçip, gözünlen okusan iyi olacak.

Ölü sezon dahi olsa yurtdışından rezervasyon yaptırmadığın müddetçe, Türk vatandaşı o fiyatlara burada otel bulamaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abi, şu yazılanları götünlen okuma alışkanlığından vazgeçip, gözünlen okusan iyi olacak.

Ölü sezon dahi olsa yurtdışından rezervasyon yaptırmadığın müddetçe, Türk vatandaşı o fiyatlara burada otel bulamaz.
    Bunu bilmiyorsun seninkisi tahmin

Sen bu fiyatin kis sezonu icin bile oldugunu bilmiyordun

ya bir gunde bilmediginiz konu hakkinda yazmayin be

Bu haber butun internette dolaniyor millet yaz ayi fiyati zannedip atlamis ustune kufurler havada ucusuyor

Ben konuya aciklik getiriyorum Turk vatandasi kendi oteline neden daha pahaliya gidiyor onuda birisi aciklasin anlamadim cok sacma
    Götünün bile basacağı şekilde anlatayım, yurtdışından sünnetsiz gâvur değerli euro gayme getiriyor, Türkiş vatandaş ise kendilerinin sınırsızca basabildiği değersiz türkiş kâğıt veriyor, işte bu istenmiyor.

Umarım o mabadın bunu anlamıştır, G Amed abi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Götünün bile basacağı şekilde anlatayım, yurtdışından sünnetsiz gâvur değerli euro gayme getiriyor, Türkiş vatandaş ise kendilerinin sınırsızca basabildiği değersiz türkiş kâğıt veriyor, işte bu istenmiyor.

Umarım o mabadın bunu anlamıştır, G Amed abi.
    Hayatinda hic matematik dersi aldinmi?

Ben otel sahibiyim Alman turist bana 400 euro mu versin yoksa Turk vatandasi ayni odaya 400x18 =7200 TL mi versin. Bana gore farketmez. O 7200 TL yi aninda bankaya goturup 400 Euroya cevirebiliyorsam kim takar.

Bilmedigin anlamadigin konularda yorum yapip dibe batiyorsun. Egitimli insan bilmedigi konuda yorum yapmaz sorar ogrenir. Anladinmi neden cok soru sordugumu?

Egitimli insan neyi bilmedigini bilir. Egitimli insan konusurken insan uzuvlarini organlarini isin icine katmaz.

Ben otel sahibiyim Alman turist bana 400 euro mu versin yoksa Turk vatandasi ayni odaya 400x18 =7200 TL mi versin. Bana gore farketmez. O 7200 TL yi aninda bankaya goturup 400 Euroya cevirebiliyorsam kim takar.

Bilmedigin anlamadigin konularda yorum yapip dibe batiyorsun. Egitimli insan bilmedigi konuda yorum yapmaz sorar ogrenir. Anladinmi neden cok soru sordugumu?

Egitimli insan neyi bilmedigini bilir. Egitimli insan konusurken insan uzuvlarini organlarini isin icine katmaz.
    amk ülkesi ihracat ihracat diye niye ghötünü yırtıyor, al merkezden liraları götür pazara al Euroları..

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    amk ülkesi ihracat ihracat diye niye ghötünü yırtıyor, al merkezden liraları götür pazara al Euroları..
    Otelin sahibine neki? Ben otelin sahibi acisindan konusuyorum

Ha 400 euro ha 400x18 TL arada hicbir fark yok. Neden daha ucuza yabanciya versin?

Bak ben yabanci ulkede yasiyorum sabah aksam internette TR den ucuza otel kapalim diye ugrasiyoruz elimizde yabanci pasaportumuz yabanci kredi kartlarimiz var daha hayatimda 1 kere olsun Turk vatandasindan daha ucuza otel ucak hicbir sey bulamadim. Benim cevremde de alabilen duymadim.

Internette manyak bilgi kirliligi var. Yazilanlarin cogu dogru degil.

Gittigim otellerde resepsiyondan tut kalan insanlara cok konusurum daha bu soylenenleri teyit edemedim yani internette fiyat neyse o. Bu yabancilarin daha ucuza otel kapattigi falan hangi otelmis arkadas bizde gidelim alalim. Elimdeki kredi kartlarinin gecmedigi websitesi yok bati dunyasinda.

Isi o kadar abarttimki bizim Almanyadaki gurbetcilerin baska sitelerindeki forumlarinda da bu tartismayi actim. Sonuc ayni. Onlarda bu olaya sehir efsanesi diyorlar. Yalan dolan.

BIr istisna ekleyebilirim. Ingiltereden ucak+otel kombinasyonu cok ucuza biletler gordum ama tek basina otel vermiyorlar. Ama zaten ecnebilerin kaldigi otellerde asla kalmam o yuzden dusunmuyorum bile.

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Otelin sahibine neki?
    Normalde böyledir ama oteller büyük işletmeler. Dövlet büyük ihtimalle sağ taraftan havucu (karışmamak...), sol taraftan sopayı (vergi incelemeleri vs ) gösteriyor.

Bankalara da aynısı yapılmıyor mu? Yüzde bilmemkaçtan az TL mevduatı olanlara zopa var deniyor bu aralar.

E dolara 3% faiz veriyorlar... (bu da aynı oyunun bir parçası)

Ne alacak bu vatandaş? Ben ABD'de 10% enflasyon varken 3% faizde durmayı pek de istemem. Seçenekler: Emlak, Borsa, Altın, Euborond. Seç beğen al.

ytd

G. Amet abi, göt verirken beynini yakmışsın, bazı oteller dış turizm teşvikiylen yapılmıştır, bunlara denir ki müşterinin % 80'ni gavur olacak, ayrıca oteller millet bazlı çalışmayı isterler yani otellerinde Alaman memesini Rus poposunu tercih ederler yani türk turist tercih edilmez, otelinde haşemalı karımı istersin yoksa donsuz alamanımı tercih edersin?

Şimdi s i k t i r olup gidebilirsin, G. Amet abi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •