Sayfa 172/218 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu forumda kamuoyu olusturmak mumkun degildir. Bu forumdaki yatirimcilarin hepsini toplasan tirnagin ucu etmez.

Siradisi keyif nickli kisi, belki 10 seneden fazla zaman once platoda analez yapan biriydi. Kuzu kadar olmasa da borsanin efsanelerinden biridir. Borsada kucuk yatirimci belirleyici degildir. Ne algisi yapacak?

Pozisyonu var, geliyor baslik aciyor ve sentimente bakiyor. Kendinizi fazla onemsemeyin...
    Kendimizi fazla önemsemiyoruz ama bir çığ bile küçük bir kar topuyla başlayabilir yada daha popüler olan şekliyle "kelebek etkisi" adı verilen teori var, herşeyi geçtim bu forumun yüzlerce üyesi var, üye olmadan bu forumu okuyanlar var, bu insanların hergün etkileşime girdiği insanlar var, şimdi bir sayı sallasam çok afaki olacak ama burada yazılan çizilenler ülkede/borsada etkisizdir demek çok yanlıştır.

Sıradışı Keyif profesyonel bir insan ama piyasalar konusunda değil algı yönetimi konusunda o başlıktada 3-5 kere yazdım bunu sonra bıraktım, çünkü adam her gün o başlığa gelip aynı şeyi farklı ağdalı cümlerle tekrar tekrar yazarak insanları sürü haline getirip tek yöne sürdü, bu olay bu forumda ilk değil, o tırnak ucu olan insanların para ve pozisyon miktarlarının az olduğunu düşünmüyorum, yoksa adam hergün buraya gelip bu kadar emek harcamaz...

Neyse ben uyarımı yapmıştım içim rahat herkesin kendi aklı var, sanal alem sahtekar/paralı silahşör kaynıyor, yazılan her yazıya şüpheyle yaklaşmak lazım, son olarak akademik çalışma yapmaya kalktığımda gördüğüm bir gerçek şu dur ki "İNTERNET BİLGİ ÇÖPLÜĞÜDÜR, BİLGİ KAYNAĞI DEĞİL"
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. O tarihte bende bu kişiyle o kişi aynı diye forum yönetimine bildirmiştim ama değil dediler, burası özgür forum falan diyende oldu, biz sanki adamı hapse atın vurun kellesini dedik, her gün aynı şeyi yazıp algı oluşturuyor dedik, kendince doğrudur belki ama bu ülke batarsa biz kaçmayız dedik, o ben zaten TR de yaşamıyorum yansın oralar ben yanmış yerleri yok pahasına alacağım dedi, hangi insan kendi ülkesi yansın ister, her şeyi geçtim biz Afrika'da aç kalana üzülürken sözde kendi ülkesi olan toprağı nasıl yansın ister, malum partiye hiç oy vermedim hiç desteklendim ama ülkem yansın diyecek kadar kanım hiç bozulmadı....
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    O tarihte bende bu kişiyle o kişi aynı diye forum yönetimine bildirmiştim ama değil dediler, burası özgür forum falan diyende oldu, biz sanki adamı hapse atın vurun kellesini dedik, her gün aynı şeyi yazıp algı oluşturuyor dedik, kendince doğrudur belki ama bu ülke batarsa biz kaçmayız dedik, o ben zaten TR de yaşamıyorum yansın oralar ben yanmış yerleri yok pahasına alacağım dedi, hangi insan kendi ülkesi yansın ister, her şeyi geçtim biz Afrika'da aç kalana üzülürken sözde kendi ülkesi olan toprağı nasıl yansın ister, malum partiye hiç oy vermedim hiç desteklendim ama ülkem yansın diyecek kadar kanım hiç bozulmadı....
    bırakın kendi kendine melesin.
    adam kuzu değil mübarek kasap.
    müritlerini kamyona doldurup mezbahanın önüne çekiyor.
    millet de seviyor kuzu adlı yazarı.
    adam kurt haberleri yok.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    bırakın kendi kendine melesin.
    adam kuzu değil mübarek kasap.
    müritlerini kamyona doldurup mezbahanın önüne çekiyor.
    millet de seviyor kuzu adlı yazarı.
    adam kurt haberleri yok.

Hemde ağaç kurdu içten içe yiyip bitiriyor insanları, geldiği dönemlerde önce absürt hedeflerle ilgi çekiyor sonra baktı ki hedefler tutmuyor insanların algısını başka yöne çekmek için Türk insanın hassas olduğu din, mezhep, ırk gibi kavramları kaşıyorda kaşıyor sonra "ben alkollüydüm" yok deve oldu olacak "kuzenim yazmış" de...

5. Bence kuzu'nun sıkıntısı şu...Kafasındaki riskleri fiyatlayan usd/tl paritesinde işlem yapmak yerine; daha sığ ve dolayısıyla yapay fiyat hareketlerine açık vob'da işlem yapıyor.Şimdiye yoksa çoktan köşeyi dönmüştü...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

6.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Şimdiye yoksa çoktan köşeyi dönmüştü...
    Köşeyi dönmüştür belki de.
    O kadar kamyon doldur kasaba park et.
    Bunu bedava yapmıyordur herhalde.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. Bedava yapıyorsa ne diyeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    sonra "ben alkollüydüm" yok deve oldu olacak "kuzenim yazmış" de...
    alkollüydüm hadi neyse de kuzenim yazmış.

Sayfa 172/218 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •