Originally Posted by
ayvagobeknuri
Bu forumda kamuoyu olusturmak mumkun degildir. Bu forumdaki yatirimcilarin hepsini toplasan tirnagin ucu etmez.
Siradisi keyif nickli kisi, belki 10 seneden fazla zaman once platoda analez yapan biriydi. Kuzu kadar olmasa da borsanin efsanelerinden biridir. Borsada kucuk yatirimci belirleyici degildir. Ne algisi yapacak?
Pozisyonu var, geliyor baslik aciyor ve sentimente bakiyor. Kendinizi fazla onemsemeyin...
Kendimizi fazla önemsemiyoruz ama bir çığ bile küçük bir kar topuyla başlayabilir yada daha popüler olan şekliyle "kelebek etkisi" adı verilen teori var, herşeyi geçtim bu forumun yüzlerce üyesi var, üye olmadan bu forumu okuyanlar var, bu insanların hergün etkileşime girdiği insanlar var, şimdi bir sayı sallasam çok afaki olacak ama burada yazılan çizilenler ülkede/borsada etkisizdir demek çok yanlıştır.
Sıradışı Keyif profesyonel bir insan ama piyasalar konusunda değil algı yönetimi konusunda o başlıktada 3-5 kere yazdım bunu sonra bıraktım, çünkü adam her gün o başlığa gelip aynı şeyi farklı ağdalı cümlerle tekrar tekrar yazarak insanları sürü haline getirip tek yöne sürdü, bu olay bu forumda ilk değil, o tırnak ucu olan insanların para ve pozisyon miktarlarının az olduğunu düşünmüyorum, yoksa adam hergün buraya gelip bu kadar emek harcamaz...
Neyse ben uyarımı yapmıştım içim rahat herkesin kendi aklı var, sanal alem sahtekar/paralı silahşör kaynıyor, yazılan her yazıya şüpheyle yaklaşmak lazım, son olarak akademik çalışma yapmaya kalktığımda gördüğüm bir gerçek şu dur ki "İNTERNET BİLGİ ÇÖPLÜĞÜDÜR, BİLGİ KAYNAĞI DEĞİL"
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri