Sayfa 580/803 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    bir tek şirketle ilgili olumlu haber akışı yok hisse neredeyse gözü aşağıda çıkışa ayak oyduramıyor.
    Sn maximetu'nun yazdiklarindan anladigim kadariyla kimse sirkete guvenemiyor. Ozellikle son 2 senede son ceyrekler de yaptigi kotu supriz sonrasi ciddi bir tedirginlik var. Yatirimcilarda beklentiyi almak yerine once gor sonra al refleksi olusmus durumda. Boyle olunca da yatirimci gelmiyor. BofA da alimlari kesip satisa donunce gelen ciliz alicilar da kacti. Yaklasik 2 hafta once benim de radarima girdi bu hisse. Elimde yuklu olan baska bir hisseden cikis yapmistim. Ancak burada okuduklarimdan sonra once short yapmayi dusundum ama mantikli gelmedi. yatirimlik pozisyon almak yerine hisseyi tanima amacli trade yapmaya basladim. Sirketin ralliye girmesi icin BofA nin ya da bir fonun fşyati uygun bulup alisa gecmesi lazim. Takas hareketlerin de ikisi de olmuyor. Muhtemelen potansiyelinin daha yuksek oldugu hisseleri tercih ediyorlar pozisyonlari icin.

2.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Aynı tas aynı hamam

Yine endeksden geri kaldık

Pandorra balkon konuşması bekliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Pandorra kalıbının adamı değilmiş bu süreçte istemesek de böyle olduğunu maalesef anladık. Kendisinden ve gideceği yoldan emin olmayan bir yöneticinin davranışlarını sergiliyor , ana hissedarları da zararları dokunmaz diyerek gözüne kestirmiş ve kendi konfor alanında hareket etmeden zaman dolduruyor gördüğüm.

3.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Pandorra kalıbının adamı değilmiş bu süreçte istemesek de böyle olduğunu maalesef anladık. Kendisinden ve gideceği yoldan emin olmayan bir yöneticinin davranışlarını sergiliyor , ana hissedarları da zararları dokunmaz diyerek gözüne kestirmiş ve kendi konfor alanında hareket etmeden zaman dolduruyor gördüğüm.
    nisan ayi videosundaki vucut dili yapmak istediklerine yonetim kurulundan ve sirket icinden yeterince destek bulmadigi izlenimi verdi bana. Degisimler zordur. Insanlara ragmen degisim yapmak imkansiza yakindir eger en ust duzeyden destek olmazsa

4. Sayin Karani

Mailler okunuyor yazmaya devam edin Reha zekeriya ve hepsine . Nasil asagilik insan olduklarini hepsine cayir cayir yaziyorum .Pandora Tamam suclu da Asil suclu haysiyetsiz patronlarlar at sahibine gore kisner

5. Dogru gozlemlemissin ortak , at sahibine gore kisner. Pandora nine elinde sihirli degnek yok ama Tabi o da kendi tikirinda. Serefi onuru haysiyeti olsa ne oluyor ben bu sartlarda calismam der ama paranin mevkinin kolesi

Sayin Karani

Mailler okunuyor, bakin beni bilen biliyor zaten Twitter dan adim sanim da belli oyle nick mick yok , kimsenin tetikcisi vs degilim bazen yazdiklarim duygusal seyler olabilir ama dogrudur. Yerim adresim de belli . Ama soyle bi durum var cogu ky kusura bakmasin koyun gibi bekliyor fiyat odakli , 50 kere dedik sirkete mail atin baski kurun sosyal medyada rezil rusva edin itibarlarini bes paralik edelim harekete gecirmek icin diye ama yok insanlar 2-3 cizgi cizen andavallarin pesinde gunluk para pesinde , bakin yeni gelenlere de soyluyorum burada yatan bir hazine var En az 3 kati degerde olmasi gereken eger Gercekten bir olursak bunlari rezil rusva edecek mailler paylasimlar yapar gazetecilere ulasip rezilliklerini ortaya cikartirsak sonuc elde ederiz !! Analist toplantisi da yapar sonra Kap da gelir alinacak aksiyon da hizlanir ama ben vurkacciyim diyen varsa bu tahtada daha cok oyalanir cunku bu sirketten bi skim olmaz , Hadi biz 3 senedir burdayiz giren girdi , son 6 ayda alana bile bence su rallide agir girdi , sizi de gasp etti bu hirsizlar bakmayin 30 olduguna falan bu kagit 100 tl olmali !! Gubre nin en onem kazandigi donem , enerji ana gundem konusu boru hatlari vs , tarim daha kritik , limanlar ve imalat var . Bu sirket bu degerde mi olur . Sessiz kalirsaniz paraniz erimeye devam eder bu asagilik insanlara gerekli mailleri atin onlar utanmiyor biz mi utanacaz !!!

6.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    nisan ayi videosundaki vucut dili yapmak istediklerine yonetim kurulundan ve sirket icinden yeterince destek bulmadigi izlenimi verdi bana. Degisimler zordur. Insanlara ragmen degisim yapmak imkansiza yakindir eger en ust duzeyden destek olmazsa
    Ya son T bultene cikmaya bile cesareti guveni soyleyecek sozu olmayan bir adam Pandir !! Bu 3 hirsiz ailenin icinde ona da cok bir sey diyemiyorum. Onun icin hep demisimdir once foslayan abla sonra da Ali Nihat Gokyigit denen bunak gebermeli. Haci murat denen kopek de kanser mi oluyor ne oluyorsa surunerek olmek isteyecek duruma gelmeli . Bunlar Oyle boyle hirsiz dolandiricilar degil siz bakmayin bunlarin vakif sponsorluk vs lerine hepsi kilif , saygin gorunumlu hirsiz bunlar . Eger Kim ki cok yardim vakif o bu isleri yapiyorsa en buyuk hirsizdir bu bir Turkiye gercegidir. Hirsizliklarinin kefareti hepsi

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ya son T bultene cikmaya bile cesareti guveni soyleyecek sozu olmayan bir adam Pandir !!i
    Esasinda video sonrasindaki vucut dilini dusununce bana korkaliktan cok bultene mesaj yazmayarak yonetime bir mesaj gonderdi gibi geldi. Sonucta bu tip bulltenlere yazilanlar genelde yuzeysel seyler. Yazmaktan imtina edilecek bir sey degil. Tabii bunun boyle olup olmadigini bilmek imkan dahilinde degil. Sadece sahsi dusuncem bu yonde

yarin sira bizdemi acaba?

Sayfa 580/803 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •