TV'ye çıkan analist, iştiraki gidiyor ana holding geriye düşüyor, garip durum var dikkatli olun diyor. En profosyoneli dahi aynı tuzağa çekiyorlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Geçen video izledim her şey olabilir. Rusya Merkez Bankası bir çok bankaya ortak, bunların değerini yükseltirler sonra Merkez Bankası'na satabilirler. Normalde yatırımcı aldığını kime satacağını önceden hesaplaması lazım.
En iyisi az riskle ve çok yakın takip ile gitmek, sabah aldım hemen sattım, bugün elim gitmez artık.
Yine YK dipte bu böyle gitmez! Dün makası %4 e çıkarmıştı bugün %2 nin altına getirdi. Sanki vadeliyle ekstra uğraşıyor gibi. Benim açtığım ufacık pozisyon için uğraşıyor olamaz değil mi, tamam kaldıraç var ama yine de ufak pozisyon, vadelide milyonlar, milyarlar dönüyor. Ben böyle bir ayrışma görmedim daha önce bu kadar büyük kaliteli hisselerde. Şaka değil 3 gün tavan yaptı bankalar bugün de yukardalar yk %2-3 yaptı sadece neredeyse %30 fark oluştu. 3-4 gün önce diğer bankaları kapatıp yk ya geçmiştim hepsi tavan tavan gidiyor! Dayanılacak gibi değil, kaybetsem bu kadar sinirlenmezdim kesinlikle. Böyle saçma hareketlere uyuz oluyorum. Kim bilir ne yapmaya çalışıyorlar.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
10, 10 dan işbnk vermişler sabah sabah, enteresan
Dün tavana kitliyen adam bugün de kitlerse arabanın teker parası çıkar
Hamdım Piştim Yandım
Kura çekmek daha iyi, insanın eli geride kalan YKBNK'a gidiyor sonra seyrediyoruz.
Yer İmleri