Sayfa 844/1000 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...-nedeni/268919

İşte kamu hisselerindeki fırtınanın nedeni

"Borsadaki tüm bankaların hareketine baktığınızda 3-4 bankada yoğunlaştığını görüyorsunuz. Bunun üçünün tek ortak noktası bilançoları değil takas durumu.

Yani Garanti Bankası, Vakıfbank ve Halkbank hisselerinin takası incelendiğinde neden hareketin bu hisselerde yoğunlaştığını görürsünüz. Garanti Gankası takası ağırlıklı olarak BBVA'nın geri alımı ile toplu. Yine her iki kamu bankası ise son 2 yıldır kendi fonlarında ve iştiraklerine aldırılmış.
    Vakıfbank'ın takasının yüzde 90'ı bu fon ve kurumların elinde. 5 milyar lot hisse senedinin sadece 260 milyon lotu dolaşımda. Yine Halkbank da öyle.
    Takasına baktığınız zaman 4 milyar lot hissenin 270 milyon lotunun diğer alıcılarda olduğunu görüyorsunuz. Bu hisseleri tavan yaptırmak son derece kolay!
    Hele bir de kamuların satışı olmadığı zaman doğal olarak bu hisseler kolayca yukarı çekiliyor ve hareketin genele yayılmasını sağlıyorlar."
    hocam anlamadığın etmediğin konulrda niye yorum getirmeye çalışıyorsun, sen hiç halka açıklık oranı nedir, takasbank saklama kime denir, bi fikrin var mı ? vakbn halka açıklık oranı yüzde 8.5, takasbank saklamasında duran yüzde 91.5 hisse halka açık değil, borsada satılamaz.. satılabilmesi için mkk başvurusu, spk izni, resmi açıklama falan olması gerekir.. vakbn tahtasının halka açıklık oranı, halka açıldığından beri aynı, yani son bir kaç ayda aniden azalmış/artmış değil, 15 senedir 606 milyon lot

bankalar için aylardır, bu paraları etmez, bunlar batık aslında diye kara propaganda yapıyorsun, ve banka hisseleri aynı sürede x3 yaptı.. gelip hala yorum yapman, ilginç

2. VAKBN içinde Roketsan, TSKB vs hisseler de var, bana o şanslı geliyor eskiden gün içi alıp satmaya uygun değildi, şimdi sürekli artıyor yine gün içi oynamak zor. Çalışanlar da ortak olduğu için abuk subuk işler daha az oluyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Merak edenler okusun bende okuyorum gercekten Aralık ayında beynim çok aktifmis her şeyi yazmışım rallileri olabilecekleri yeni ekonomi programı müthiş analiz etmişim topigi de kendim açmışım .

Bakın borsa 100.000 Ler gidip gelebilir.

Hayatınız kayar diye uyarmisim..

Şaka Maka 350.000 gelmiş gerçekten inanılmaz..

Panpa, parayı kazanmak yada parayı kazanamamak
    Parayı kazandın mı???
    İşte bütün mesele bu!!!!

4. Madmax.gardesim ben. Bu işlerle uğraşmıyorum.

Enayileri uyarıyorum ex enayi olarak bu da benim misyonum

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    varmı benle kamu alacak fedailer...

son 2 dk kumara var msınız?
    %7 yapmış daha et yok...

%3 için uğraşılmaz...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    varmı benle kamu alacak fedailer...

son 2 dk kumara var msınız?
    Kumara bayılırız sokaklarda bul karayı al parayıcılar kaynardı.
    bir halt olacağı yok.

7. Biz geldiğimizde kamu bankaları ne halindeydi sözü sık sık söyleniyordu. Seçimlerde bakın kamu bankalarına en değerli şirketler diyecekler belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Kuşun tüyünü yolanı ertesiki gün gerisin geri tokatlıyor zalım tam kumarcı olmuş
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 844/1000 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •