hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hoş bulduk Sayın Dandanakan.
Hatırlananlardan olmak ne güzel.
Sıkıntılı zamanlar, her anlamda.
Babamın sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz aylardır, yatağa bağlandı sonunda. Anacığım da alzheimer.
Küçük şehirde yaşadıkları için, 7/24 yardımcı bulmak imkansıza yakın. Kardeşler olarak nöbetleşiyoruz.
Ben aylardır on gün evimde, on gün ana-baba ocağında nöbetteyim; gurbetlik zor, nöbetteyken çoluk/çocuk zorda.
Pek bakamıyorum ama fırsatım olduğunda ilk uğrak yerim burası, dostlar ne alemde diye.
Sağlıcakla kalın, hatır sayanlarınız çok olsun.
Kısa uğramalarım
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Dandanakan hocam iyi günler dilerim .bu forumda yazan tüm hocalarıma ve T/A hocamada saygılarımı sunarım . sizden ricam Teknosa ve Bizim hisselerine bakabilirmisiniz . şimdiden teşekürler .kazancınız bol ,işiniz rast gitsin
Son düzenleme : atmaca124; 08-09-2022 saat: 08:20. Sebep: düzetme harf değişikliği
TKNSA ikinci kanal orta kesikli çizgi 11.97 civarı, üzeri kapanışlarda önceki zirvesini test edebilir.
Aşağıda 11.36 ve 11 destekleri izlenebilir.
Bızım bunun için pek yorum yapamayacağım temel değerleri nedir bilmiyorum, ama Temmuz dan beri iyi prim yapmış.
Kanal orta kesikli çizgi 24.45 - 50 gibi aşağıda üstte kanal çizgisi 27.50 gibi takip edilebilir.
Yer İmleri