-
ABD'de bugün piyasalar tatildi sahi. Büyük ihtimalle bahanesi budur.
-
Slm arkadaşlar teb ile çalışan var mı? 2040 yılı ve üstü kağıt bulabilirmiyiz? Bankanın stok durumu nasıl?
OMAHALI
-
Teb ile farkeder mi bilmiyorum ama ceptetebtedki fiyatlar bu şekilde.
teb.jpg
-

Originally Posted by
Mykskstar
Slm arkadaşlar teb ile çalışan var mı? 2040 yılı ve üstü kağıt bulabilirmiyiz? Bankanın stok durumu nasıl?
Arkadaşım TEB veya CEPTETEB çok fazla sayıda EB var. 2030 üstü 2040 üstü var.
-
2041 eurobondu 65 lerde geziyor, ulkenin borclarini odeyemem durumunu yoksayarsak, orta vade icin ozellikle secim sonrasi bu seviyeler uygun gibi, ne dersiniz? 2-3 gunde 80-90 lardan 60 lara gelebiliyor tam tersi aksiyon da gosterebilir ortam duzelince. kararsiz kaldim
-
Cevaplar için tşkler arkadaşlar..
OMAHALI
-

Originally Posted by
Gupilya
2041 eurobondu 65 lerde geziyor, ulkenin borclarini odeyemem durumunu yoksayarsak, orta vade icin ozellikle secim sonrasi bu seviyeler uygun gibi, ne dersiniz? 2-3 gunde 80-90 lardan 60 lara gelebiliyor tam tersi aksiyon da gosterebilir ortam duzelince. kararsiz kaldim
Dediğiniz gibi ulkenin batma riskini yok sayarsanız, bence bu getiriler Eurobondlar icin tarihi firsat.
60'lardan alıp 80-90'larda satma %30-40 getiri demek dolar bazında.
-

Originally Posted by
ratso
Dediğiniz gibi ulkenin batma riskini yok sayarsanız, bence bu getiriler Eurobondlar icin tarihi firsat.
60'lardan alıp 80-90'larda satma %30-40 getiri demek dolar bazında.
Bu seviyelerden aldık diyelim 2040 vadeli, 2040'da ciddi bi vergi cıkacaktır. Bundan kaçınma şansımız var mı ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri